Korai volt még a teszt?
Figyelt kérdés
12.dpo-n vagyok,21.ére nem várom! Ma a méhem és a petefészkeimnél úgy fájdogált a hasam mintha meg akarna jönni! Csináltam tesztet,erős fénynél látok valamit,de az is lehet,hogy a szemem káprázik! Vélemények?!2013. ápr. 20. 00:35
1/9 anonim válasza:
Szerintem korai volt. En nemvart elott 4 nappal teszteltem eloszor es az negativ lett. Ki is sirtam magam rendesen. Aztan 2 nap keses utan teszteltem ujra es akkor mar eros pizitiv lett :) Azt tudom tanacsolni, hogy vart meg legalabb a keses masodik napjat, hogy biztos legy az eredmenyben (habar olyat is olvastam, hogy csak a 9.nap lett pozitiv a teszt, mert kesobb fogant a baba). Szoval csak turelem es sok sikert!
2/9 A kérdező kommentje:
Türelem az nem sok van már sajnos! 3éve próbálkozunk egy kis tesóval! A párom is és én is teljesen egészségesek vagyunk! Félek a holnaptól nagyon! Mindig 28 napra jön, de remélem ezúttal elmarad! Ovu elött 2nappal,ovukor és utána 2nappal is együtt voltunk!
2013. ápr. 20. 07:47
3/9 Faff0529 válasza:
Szia!
Milyen érzékenységű tesztet csináltál? Mert az sem mindegy. De holnap vagy utána ismételd meg a tesztet és többet fogsz tudni. Sajnos óriási türelemjáték, de csak így megy :( Esetleg kérdezd meg a gyógyszertárban,h milyen a legérzékenyebb tesztjük, de pár nap és bármilyen tesztnek egyértelműen ki kell mutatnia a csíkot :) Az,h menstruáció előtti fájdalmat érzel, nem ok az aggodalomra, úgyhogy még ne keseredj el. Sok sikert és eredményes tesztelést! :)
4/9 A kérdező kommentje:
Dm es x-epil tesztem volt otthon a 2db os fajtából! A gyógyszertárban a clearbluet ajánlották, de az nekem már 3x mutatott ál pozitívat! Gabriel tesztet szeretnék, de azt meg sehol nem kapok :(! Megpróbálok türelemmel lenni, csak annyira nehéz!
2013. ápr. 20. 08:09
5/9 anonim válasza:
Képet nem tudsz feltenni esetleg?
Az x-epil jó teszt, nekem hamarabb kimutatta, mint a Gabriel. Lődd el holnap reggel a másikat is.:)
6/9 A kérdező kommentje:
Lehet megvárom a hétfőt vele! Ha holnap nem jön meg! Nekem a Gabriel vált be mikor a fiammal lettem terhes! Végig se ért benne a vizelet, de a 2 csík már megjelent! Nagyon remélem, hogy nem fog megjönni! Lassan kezdem feladni a reményt!
2013. ápr. 20. 19:37
7/9 A kérdező kommentje:
Eddig még nem jött meg a hasam viszont tegnap óta görcsölget! Más jele nincs,hogy meg akarna jönni, se erősebb folyás ami mindig van mensi előtt se hiszti rohamok, se szorongás! Remélem így is marad,hogy nem jön meg! Ami viszont fura,hogy sokat járok pisilni és állandóan a sós ételeket enném főleg a brassóit!
2013. ápr. 21. 08:56
9/9 A kérdező kommentje:
sikerűlt a baba :) köszönöm mindenkinek a válaszokat és a drukkot is :)
2013. máj. 13. 23:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!