Ti érzitek amikor megtörténik az ovuláció?
Figyelt kérdés
Én soha nem éreztem még... Ez baj? Mármint csak azért, mert lehetséges, hogy lesz babám és azt mondják, hogy az ovuláció után nagy az esélye a teherbeesésnek.
hétfőn csinálom viszont az első tesztet a nem várt napján...
2013. ápr. 19. 17:01
1/11 anonim válasza:
nem éreztem. illetve vannak tübeteim, de sosem mertem volna az állítani, h na, ez most azért van, mert ovulálok. ugyanez igaz a beágyazódásra is
2/11 A kérdező kommentje:
Én semmit nem éreztem még... meg olvastam a beágyazódásról is, de igazából annyi, hogy fáradtabbnak érzem magam mostanában meg néha olyan mintha hőemelkedésem lenne, ezen kívül egy pici szúrkálódást éreztem a hasamban, de semmi más nem volt... Ennek ellenére remélem, hogy jövőhéten nagyon boldog leszek:))))
2013. ápr. 19. 17:08
4/11 anonim válasza:
Nem éreztem. Az egyetlen nyoma a tojásfehérje szerű folyás volt, de az sem minden hónapban. Se fájdalom, se pecsét vérzés, se szúrkálás, semmi sem volt. 9 hetes vagyok :) szóval nyugi, ha nem érzel semmit, nem jelenti, hogy nincs :)
5/11 A kérdező kommentje:
Uhh köszönöm a bíztatást :)
Már kezdtem aggódni, hogy akkor nem is lehetek terhes....
Nagyon boldog lennék ha öszejönne. Annyira nehéz türelmesnek lenni ilyenkor:)
És természetesen Gratulálok! :)
2013. ápr. 19. 17:13
6/11 anonim válasza:
Az előjeleit határozottan szoktam érezni, de ez nem azt jelenti, hogy pontosan meg tudom mondani, hogy akkor "most" van. De azért 1-2 nap pontossággal most már megy, ehhez kellett sok befele figyelés. (Azt, hogy mennyire pontosan találtam el akkor, onnan tudom, hogy a ciklus.hu-n összesen 2 dolgot szoktam feljegyezni: az ovulációs tüneteket és a menstruációk kezdő napját. Amikor az ovu tünetek elmúlnak, rá 14 napra jön meg, nem szabályosak egyébként a ciklusaim, tehát tényleg a "jelek" alapján találom el. A jelek pedig: a jellegzetes folyás, ez mindig meg van és a petefészek fájdalom, ez néha elmaradt)
7/11 anonim válasza:
(viszont a terhesség tüneteit csak jóval a pozitív teszt után éreztem: 6. hét után)
8/11 A kérdező kommentje:
És mikor csináltátok meg az első tesztet???
2013. ápr. 19. 17:16
9/11 anonim válasza:
Én a nem várt napján, akartam tovább várni, (mert volt előtte pár koppanás) de nem bírtam ki.
10/11 anonim válasza:
én 5 nap késés után, de ő meglepetés-baba, nem gondoltam, h védekezés mellett sikerült megfogannia. addig azt hittem, simán csak késik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!