Clostyt szedtem és nem jött meg clostytol?
2.clostys hónapom volt,első hónapban volt peteérés de nem sikerült.megjött!ebben a hònapban is szedtem de a doki a 14.napon látott egy 10 mm domináns tüszőt!majd 19.napon azt mondta uh-n hogy sajnos nem volt peteérésem!
ma vagyok a ciklus 36.napján és nem jött meg!mindig megjön 30-32 napra pontosan!1hete szedem a gynevax cseppet is!
ma ilyen fehéres atlatszò valami jött ki benne vércsikkal!.ilyen volt 3 nappal ezelőtt is.
minden jóval határérték alatt van.kivéve az fsh lh arany!
meg cisztaim vannak!de az endokrinologus minden papiromra azt irta hogy pco jellegű..mert csak a ciszták vannak más nincs!vékony vagyok.makulátlan bör...nem vagyok szörös se...hormonjaim is rendben!
állitolag a ciszták is azért vannak mert nincs pém..azt mondta nincs nagy baj!
csak még soha nem késett
Saját példa! 14. napon nem volt domináns tüsző, csak sok kicsi. Doki szerint az a hónap kútba esett, majd köv. hónapban próbálkozzunk újra. Aztán 32. napon nem jött meg. Onnantól teszteltem, a 41. napon + lett a teszt.Tehát a 28. nap környékén volt pé. Már 16 hónapos.
Nem lehet hogy beágyazódási vérzés? Drukkolok hogy nálatok is baba legyen a "meg nem jövés" vége. :-)
köszönöm bár ugy lenne!de nem hiszem.sok.volt már a negativ teszt az 1év alatt!meg semmi tünetem nincs!meg érzem hogy nem vagyok terhes sajnos!
most kellene mennem majd petevezetékátjárhatòságira is...de úgy olvastam hogy kitolhatja a mensit!bár mikor volt pém akkor 29napra jött meg a clostytol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!