A párommal több mint egy éve vagyunk együtt, de nemszereti a gyerekeket. Mitévő legyek?
én viszont imádom őket.23vagyok és 29éves korom után szeretnék babát.beszéltünk már erről,ő aztmondta még a szikrájár se érzi h akarna gyereket..
van 2kistesója,azokat nemtudja elviselni.néha nézni se tudom,de őt viszont imádom..
Szia!
Szerintem mêg van időtök! Főleg, ha Te is 29 éves korod körül szeretnél babát!
A párod, gondolom annyi idős lehet mint Te! Szerintem van isőd adig:)
És a párodnak is remgeteg ideje van. Ém is 24 vagyok, a párom 35 és most várom a babánkat!
Ő sem szeretett voln babát, de majdnem 4 év után ő volt a fő babaváró!:)
Az azért két külön dolog, hogy nem szereti a gyerekeket vagy nem szeretne gyereket.
Más gyerekét nem kötelező szeretni. Ő hány éves? Ha 23. éves ő is nem csodálom, még bőven ráér ilyenekkel foglalkozni.
akkor gondolod még korai lenne aggódnom?
csak attól félek sose fog akarni,és mindíg ez jár a fejemben..
Ez még változhat, de nem árt észben tartanod, hogy ha nem változik akkor
1. Beletörődsz, hogy nem leszel anya
2. Elintézed, hogy teherbe ess tőle, aztán majd beletörődik
3. Mást keresel
csak amire rájövök,h tényleg nemakar,nehéz lesz uj kapcsolatba lépni..
anya akarok lenni az biztos,mert nagyon szeretem a gyerekeket.és ebből nemtágítok..
:)
Az igaz, hogy valtozik az ember idovel megis 4-es valaszolonak igaza van - megha okoskak le is pontoztak.
O valoszinu tobbet latott es tapasztalt mint a kerdezo. Mellesleg en tapasztalatbol mondom: en eltem egyutt egy gyerekgyulolo onimado popsifejjel(bocs). Nagyon szerettem es azt hittem majd en megvaltoztatom, megmutatom milyen az igaz szeretet es hogy a vilagot lehet mas szemmel nezni...de aztan rajottem hiaba van ket szeme soha sem lesz kepes maskent latni dolgokat. Sajat magat mindennel jobban szerette, elozo baratnoitol osszesen 4 gyereket vetetett el. - szegeny lanyok! Egyetlen egy latta be, hogy remenytelen es kirugta, a tobbi szolgalta. En is kirugtam - bar nem volt konnyu. az elet tul rovid, hogy mindig masokat szolgaljunk. A szerelem is elmulik es ha nincs kolcsonos szeretet es megbecsules valamint kozos celok, megette a fene az egeszet.
Mit akarok ezzel mondani? Ne varj 29 eves korodig! Mert egyaltalan nem biztos, hogy azonnal teherbeesel, hogy sikeres lesz a terhesseged, hogy a baratod majd akkor akar gyereket.
Lehet engem elitelni - nem izgat, mert tapasztalatbol beszelek: kevesen kepesek megvaltozni. Ha egy ferfi nem szereti a gyerekeket, valoszinu nem is fogja ha lesz is, inkabb elviseli valoszinu szereti is - de azert sajat magat mindenkeppen jobban.
A popsifej exemet is behuzta egy no a csobe...van egy 6 eves gyereke, akinek mindenfele psziches problemaja van mert a szulei pokolla tettek az eletet az orokos veszekedeseikkel. Elvaltak vegul, megis total odavagtak: anyuka az onzessel - neki kellett a gyerek - apuka az elutasitassal - mindegy kit, mindenkit! Sajnaljatok atvagott az asszony es tojt nekem egy gyereket akit en nem is akarok...es kulonben is ott sem voltam...v.mi?!
Remelem idovel talalkozol egy fiuval aki legalabb annyira akarja a dolgokat mint te es nagyon szeret mert egy terhesseg es az utan kovetkezo jo par honap rendesen megterhel egy kapcsolatot. Olyan fiut aki dolgozik ertetek, aki azt akarja nektek jo legyen.
Sok boldogsagot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!