Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet hogy végre én is ANYA...

Lehet hogy végre én is ANYA lehetek?

Figyelt kérdés

Több mint 1 éve próbálkozunk. Nagyon várjuk már a babánkat!

Jövőhéten kellene nem meg jönnie.

A napokban volt rózsaszín vmi a wc papíron. Nem volt sok,sőt. Nekem ilyen még soha nem volt. Ma pedig erősen úgy görcsöl a hasam,mint amikor a menzesz előtt szokott!

Mastodynon cseppeket szedek 1 hónapja.

Bizakodhatok szerintetek? Annyira szeretném,ha végre én is teljes lehetnék egy kis babával!

Elvileg,jókor voltunk együtt,de most már legalább nem görcsösen akarva azt! :)

Nagyon szépen köszönök,minden választ!

Esetleg olyan nők válaszát is várom,akiknek a cseppek segítetek!

2013. ápr. 18. 15:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Ki tudja :) Kísértetiesen hasonlít a helyzeted az enyémhez, májusban lesz egy éve, hogy próbálkozunk, jókor voltunk együtt, jövőhétre nem várom a menzeszt, és ma enyhe rózsaszínes folyásom volt... Majd meglátjuk, én drukkolok nektek :)
2013. ápr. 18. 15:14
 2/4 A kérdező kommentje:

Én is szurkolok nektek! :) Annyira jó lenne!

... és sokszor annyira nem akarják megérteni,hogy milyen rossz az,mikor az ember már ilyen régóta próbálkozik! :)

Hátha a jó idő is meghozza nekünk a várva vártat! :)

2013. ápr. 18. 15:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Én meg szurkolok mindkettőtöknek, remélem nagy örömetek lesz jövőhéten!!!
2013. ápr. 18. 17:41
 4/4 anonim ***** válasza:
szia.en mar lassan 3 eve probalkozom a babaval.de eddig semmi,pedig egessegesek vagyunk,nekem is olyan erzesem van mintha ebben a honapban sikerult volna. en 30-an nem varom,te mikor pontosan?
2013. ápr. 19. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!