Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek babás? Minden vágyam...

Lehetek babás? Minden vágyam végre!

Figyelt kérdés
Három napja késik, tegnap teszt negatív. Kis folyás, ami egyébként nincs sosem. Fáradtság, elég rossz gyomor, émelygés. Néha "mindjártmegjön" érzés. Teszteljek egy pár nap után ismét? Vagy csak a stressz?
2009. júl. 24. 22:51
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem mindig össze-vissza jött meg, soha nem az adott napra, tehát ebben nem tudok okosat mondani, de nekem is mindjárt megjön érzésem volt, égett a derekam, fáradt voltam (vagyok), hánytam, szédültem, zsibbadtam. Pozitívat teszteltem 5 hetesen.

Szerintem tesztelj még 1x.

Szia

2009. júl. 24. 23:23
 2/5 anonim ***** válasza:

Ez még minden lehet. Gyerek is meg menstruáció is. Reméljük az előbbi.

Nem írtad, hogy szokott e késni.

2009. júl. 25. 06:46
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Max. egy napot szokott csúszni, de akkor sem érzem így magam. Ma már konkrét hányingerem van, kávé nem esett jól reggel, és képes lennék kerítést szaggatni egy jó toroskáposztáért!!! Szúrkál is a hasim. Ha hétfőn tesztelek az még túl korai? Várjak inkább még egy hetet? Bár úgysem tudom kivárni... :)
2009. júl. 25. 13:31
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát akkor ez már több mint valószínű, hogy terhesség. Ha nem bírod ki tesztelj. Vannak olyan tesztek amik már nagyon korai terhességet is kimutatnak.

Reméljük sikerrel jársz és gratulálhatunk.

(Ez a toroskáposzta nem is rossz ötlet!)

2009. júl. 25. 14:54
 5/5 A kérdező kommentje:
Nekem miért nem ad az Isten kisbabát???????????? Utálom magamat, utálom, hogy miért lettem nő, ha nem tudok teherbe esni!!!!! Csak azért van a méhem, hogy minden hónapban ájulásig fájjon??? Hogy megbolonduljak a fájdalomtól??? Másra nem??? MIÉRT????
2009. júl. 27. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!