Ma voltam nőgyógyászaton. A hétfői teszt negatív ma van csütörtök. Kismedencei Ultrahang és Transvaginális ultrahang alapján is lehet bébim van? Nagy Uterus, endometrium 14 mm, Douglasban kevés szabad folyadék.
Figyelt kérdés
Remélem addigra nem jön meg?ÉS 1 hét múlva remélem biztos Ultrahang képe lesz bébimnek?2013. ápr. 18. 12:55
11/12 anonim válasza:
Még ne keseredj el!
Amúgy én sem értem mért nem vett vért a doki! A vérből vett ß-hCG már jóval előbb mutatja a terhességet, mint az UH, sőt 1000 fölé kell menjen az értéke, és csak akkor látható biztonsággal. Egy vastagabb nyálkahártya eredmény önmagában semmit nem jelent.
Ha továbbra sem jön meg tesztelj újra! Előbb fogja mutatni, m az UH!
12/12 anonim válasza:
Az endometrium vastagodás nem feltétlen baba jele. Csak azért hangzik ez a sok válasz negatívnak, mert a tapasztalatok alapján inkább nem tápláljuk a reményt, mint igen, és utána csalódj! Nekem is vastagabb volt a méhnyálkahártya, és csak túltengés volt. Szövettanból kiderült. Mi 6 éve szeretnénk babát, és sajnos sok a tapasztalat. (egy korábbi válaszoló)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!