Újabb sikertelen hónap, pedig minden összepasszolt. Miért nem sikerült már megint?
2 éve próbálkozunk. Végre minden összepasszolt, az együttlétek a peteéréssel, olyan tünetek amik eddig sosem voltak (erős petefészek szurka, émelygés), magas hő máig mint egy vonalzó (37 - 37,1), egy szellemcsíkos teszt tegnap előtt...
Erre ma egy nap késés után leesik hőm 36,8-ra, és az előbb megjött....
Kétségbe vagyok esve, teljesen összetörtem. :(
Köszönöm a válaszokat!
Voltunk dokinál, mindkettőnkkel minden rendben van.... :(
Elegem van.. :'(
Elhiszem hogy eleged van, én is kilennék.
Természetgyógyász? Kineziológus? Vannak még lehetőségek, próbáljátok meg, veszíteni nem veszítetek vele semmit se.
Szia!
Nagyon megtudlak érteni téged.Igaz,mi még csak 6 hónapja próbálkozunk,de mindig,mikor megjön,teljesen kiborulok.Pedig nem is gondolok mostmár annyit a dologra,de igy sem megy.Nálatok legalább tudod,hogy nincs semmi baj sem.Én még nem tudhatom előre...Tudom,könnyű mondani.Nem próbáltatok valamilyen módszert rá.Nem szedsz Clostyt?Nálunk a tesóm volt ugyanigy,vagy 2 évet vártak a babára.Ő egy kicsit rágörcsölt.Nem volt semmi bajuk sem,kivizsgáltatáák magukat.A doki adott neki Clostyt,hogy "rágyorsítson" a dolgokra,megmondta,hogy mikor legyenek együtt és az 1.hónapban összejött.Kitartás!
szia , hasonlo cipo, masfel eve probalkozunk , de semmi , mi is voltunk orvosnal minden a legnagyobb rendben ..es megsem akar jonni,
en az olyanoktol szoktam kiborulni aki egy sikertelen honap utan teljesen ki van borulva hogy nem sikerult , aztan a kovetkezo honapban bejelenti hogy terhes , na ez az ami nekem fajni szokott,
en sem ertem miert olyan nehez , hiszen olyan jo helyre szuletne , annyira tudnank szeretni ot , 5 eve vagyunk hazasok es mar csak o az aki hianyzik a kapcsolatunkbol...
hidd el teljesen megertelek es nagyon remelem mindkettonknek sikerul hamarosan....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!