Crinone géltől volt bél esetleg gyomor görcsötök? Nem keményedett be a hasatok?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 17. 12:23
11/22 A kérdező kommentje:
De mikor fogsz akkor tesztelni?
2013. ápr. 21. 20:47
12/22 anonim válasza:
Szia! Előző sok vagyok.
Ma voltam vérvételen, és sajnos csak 4,8 volt a véremben a hcg. 14. nap. :( Szóval nem jött össze. De annyit mondott a doki, hogy még pénteken csináljak egy tesztet, ha nem jön meg addig. De érzem a hasamon, hogy megfog. :(
13/22 anonim válasza:
Ja, amúgy csináltam egy tesztet vasárnap, de én hülye, minek?? Ovitrelle még a szervezetemben volt, így pici halvány csík volt. Reménykedtem is! :(
14/22 A kérdező kommentje:
Hát ez nem jó hír. Maradt még embrió fagyasztva? Egyébként mennyinek kell lennie a hcgnek ennyi idős terhesen? Én nekem még mindig van mindjárt megjön érzésem terhesen is. Neked is volt ilyenkor?
2013. ápr. 22. 21:17
15/22 anonim válasza:
Szia! Igen, volt ilyen érzésem, de most is szúrkál a hasam. Elvileg ilyen 100 körüli hcg-töl már jó. De,ha 50 körül lett volna, akkor visszahívtak volna még egyszer. Te mikor mész?
16/22 A kérdező kommentje:
pénteken együnk ultrahangra.
2013. ápr. 24. 15:08
17/22 A kérdező kommentje:
az m lemaradt
2013. ápr. 24. 15:08
18/22 anonim válasza:
:) Örülök! majd írj, hogy mit láttak!! :)
19/22 A kérdező kommentje:
1 babánk van, aminek nagyon örülünk, csak azt nem értem miért hívott be az orvos ezért a magánrendelésére. Azt hittem ezt még a BMC-ben megcsinálják.
2013. ápr. 27. 18:06
20/22 anonim válasza:
Gratulálok! Nagyon sokat pihenj, és ne emelj, és boldog babavárást kívánok!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!