Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Crinone géltől volt bél...

Crinone géltől volt bél esetleg gyomor görcsötök? Nem keményedett be a hasatok?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 17. 12:23
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Nekem barnázásom volt tőle, nagyon meg is ijedtem, de "csak" kimarta kicsit a nyálkahártyát. Kaptam helyette utrogestan-t.
2013. ápr. 19. 19:27
 2/22 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Szedsz valamilyen más gyógyszert? Nekem a medroltól voltak gyomorgörcseim, mikor terhes voltam.
2013. ápr. 19. 19:28
 3/22 A kérdező kommentje:
Szedek és szedtem is én már annyi gyógyszert, mert lombikkezelésem volt. Jelenleg ezt a gélt, euthiroxot, és bromocriptint szedek. A bromocriptintől inkább hányigerem van és bedugul az orrom. A géltől meg teljesen ki vagyok száradva és arra volt ráírva a gyomor és bélgörcs mellékhatásként meg vizesedés. A hasamról se tudom eldönteni, hogy puffadás vagy vizesedés. Bocsánat annyi bajom lett az utóbbi időben, pedig régen nem volt semmi.
2013. ápr. 20. 07:39
 4/22 anonim ***** válasza:

Nem kell ezért bocsánatot kérni! Sajnálom, hogy ennyi gyógyszer kell, én is sokat szedek most a lombik miatt. Nem ismerem azokat, amiket Neked felírtak. Én vitaminokat szedek főleg, (kálium, rutascorbin, elevit, e-vit, magnerot), meg aspiryn protect, Medrol. meg a crinone gél. Nekem tegnap úgy begörcsölt valamitől a gyomrom, hogy csak görnyedve feküdtem a kanapén. :( De mára elmúlt!

(az előző válaszoló)

2013. ápr. 20. 09:40
 5/22 A kérdező kommentje:
Na akkor jól megszenvedjük. Ja vitamint szedek én is. Hol tartotok a lombikban, ha szabad kérdezni?
2013. ápr. 20. 09:47
 6/22 anonim ***** válasza:
Hétfőn kell mennem vérvételre, hcg. hétfőn lesz két hete, hogy beültették, 3 naposokat kaptam vissza. Ez a második lombik, az első megtapadt, mindkét embrió szépen fejlődött, de sajna a 20. héten bevérzett a placenta. Remélem most jobb lesz, hányingerem volt az elmúlt héten, tegnap nagyon begörcsölt a gyomrom, de azóta semmit nem érzek. Petefészkemet sem. Még nem teszteltem, mert ovitrelle-t szúrtam szerdán. Te hol jársz? (az előző válaszok gazdája)
2013. ápr. 20. 11:39
 7/22 A kérdező kommentje:
20 hét az nagyon sok, sajnálom. Mitől vérezhet be a placenta? Hétfőn voltam vérvételen, az pozitív lett, pénteken megyünk ultrahangra megnézni hányan vannak. Én is csak 1 nappal a vérvétel előtt teszteltem, pont az ovitrelle miatt. Izgalmas, kb 1 hét van csak köztünk, bár én 5 naposakat kaptam. Én sem éreztem folyamatosan, hogy zajlana bent valami, csak a 9-10 nap görcsölgettem.
2013. ápr. 20. 12:14
 8/22 anonim ***** válasza:
Sajna nem derült ki mi mitől volt. Megerőltetés, bár nem csináltam előző nap sekmit egy kis sétán kívül. Ha egy negyed ovitrellet adtam szerdán, az ma még alkothat álpozit szerinted?
2013. ápr. 20. 19:27
 9/22 A kérdező kommentje:
Talán már kifogja mutatni a babát. Onnan gondolom, hogy én 2 egész ovitrellet szúrtam szombaton este 21.00-kor, hétfőn volt leszívás, csütörtökön beültetés és akkor többen megkérdeztük a kórházba, hogy a teszt mikor már nem a gyógyszert mutatja ki és azt mondták vasárnap reggel már a babát kellene mutatnia. Tehát 1 hét volt míg a kettő kiürült.
2013. ápr. 20. 19:54
 10/22 anonim ***** válasza:
Nekem utána is kellett még szúrni, ami most volt szerdán, a 9. napon beültetés után.
2013. ápr. 21. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!