Crinone géltől volt bél esetleg gyomor görcsötök? Nem keményedett be a hasatok?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 17. 12:23
1/22 anonim válasza:
Nekem barnázásom volt tőle, nagyon meg is ijedtem, de "csak" kimarta kicsit a nyálkahártyát. Kaptam helyette utrogestan-t.
2/22 anonim válasza:
Előző vagyok. Szedsz valamilyen más gyógyszert? Nekem a medroltól voltak gyomorgörcseim, mikor terhes voltam.
3/22 A kérdező kommentje:
Szedek és szedtem is én már annyi gyógyszert, mert lombikkezelésem volt. Jelenleg ezt a gélt, euthiroxot, és bromocriptint szedek. A bromocriptintől inkább hányigerem van és bedugul az orrom. A géltől meg teljesen ki vagyok száradva és arra volt ráírva a gyomor és bélgörcs mellékhatásként meg vizesedés. A hasamról se tudom eldönteni, hogy puffadás vagy vizesedés. Bocsánat annyi bajom lett az utóbbi időben, pedig régen nem volt semmi.
2013. ápr. 20. 07:39
4/22 anonim válasza:
Nem kell ezért bocsánatot kérni! Sajnálom, hogy ennyi gyógyszer kell, én is sokat szedek most a lombik miatt. Nem ismerem azokat, amiket Neked felírtak. Én vitaminokat szedek főleg, (kálium, rutascorbin, elevit, e-vit, magnerot), meg aspiryn protect, Medrol. meg a crinone gél. Nekem tegnap úgy begörcsölt valamitől a gyomrom, hogy csak görnyedve feküdtem a kanapén. :( De mára elmúlt!
(az előző válaszoló)
5/22 A kérdező kommentje:
Na akkor jól megszenvedjük. Ja vitamint szedek én is. Hol tartotok a lombikban, ha szabad kérdezni?
2013. ápr. 20. 09:47
6/22 anonim válasza:
Hétfőn kell mennem vérvételre, hcg. hétfőn lesz két hete, hogy beültették, 3 naposokat kaptam vissza. Ez a második lombik, az első megtapadt, mindkét embrió szépen fejlődött, de sajna a 20. héten bevérzett a placenta. Remélem most jobb lesz, hányingerem volt az elmúlt héten, tegnap nagyon begörcsölt a gyomrom, de azóta semmit nem érzek. Petefészkemet sem. Még nem teszteltem, mert ovitrelle-t szúrtam szerdán. Te hol jársz? (az előző válaszok gazdája)
7/22 A kérdező kommentje:
20 hét az nagyon sok, sajnálom. Mitől vérezhet be a placenta? Hétfőn voltam vérvételen, az pozitív lett, pénteken megyünk ultrahangra megnézni hányan vannak. Én is csak 1 nappal a vérvétel előtt teszteltem, pont az ovitrelle miatt. Izgalmas, kb 1 hét van csak köztünk, bár én 5 naposakat kaptam. Én sem éreztem folyamatosan, hogy zajlana bent valami, csak a 9-10 nap görcsölgettem.
2013. ápr. 20. 12:14
8/22 anonim válasza:
Sajna nem derült ki mi mitől volt. Megerőltetés, bár nem csináltam előző nap sekmit egy kis sétán kívül. Ha egy negyed ovitrellet adtam szerdán, az ma még alkothat álpozit szerinted?
9/22 A kérdező kommentje:
Talán már kifogja mutatni a babát. Onnan gondolom, hogy én 2 egész ovitrellet szúrtam szombaton este 21.00-kor, hétfőn volt leszívás, csütörtökön beültetés és akkor többen megkérdeztük a kórházba, hogy a teszt mikor már nem a gyógyszert mutatja ki és azt mondták vasárnap reggel már a babát kellene mutatnia. Tehát 1 hét volt míg a kettő kiürült.
2013. ápr. 20. 19:54
10/22 anonim válasza:
Nekem utána is kellett még szúrni, ami most volt szerdán, a 9. napon beültetés után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!