Teherbe estem? Tényleg 6 nap a hatóideje a Berarának?
Hány nap után lehet biztonságosan együtt lenni?
Két hete kezdtem el újra ugyanezt a fogamzásgátlót szedni a menstruáció ideje alatt. 3 napja újra menstruálok, nem tudom, hogy miért. Egyszer vettem be kb. 10 órával később a tablettát. Ez okozhatott ilyen nagy bajt?
- Kb. egy hónapja vettem be eseményutáni tablettát. Ez is lehet a következménye, hogy újra megjött?
- Szombaton együtt voltam a barátommal és elment bennem. Teherbe eshettem?
A 10 óra még nem okoz bajt, benne voltál még a 12 órás időkorlátban.
Elég nagy valószínűséggel a 72 órás tabi okoz most gondot, de előfordulhat, hogy csak úgy, minden ok nélkül van most ez. Van akinél fél év szedés után produkál olyan tüneteket amik addig nem voltak.
Szerintem nem kéne aggódnod, de a biztonság kedvéért, azért konzultálj egy dokival.
Miért várna egy hónapot? Elég csak egy hétig kiegészítő védekezést alkalmazni.
A 72 órás tabi elég durván összezavarja a ciklust. Eddig kb mindenkinek 2 hét után jött meg.
Amúgy meg tényleg felelőtlenségre vall, a 72 órás tabi után egyből elkezdeni fogamzásgátlót szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!