Az lh-teszten a tesztcsík megjelenése azt jelzi, hogy már folyamatban van a peteérés?
Nem kaptál használati utasítást? Az tökéletesen leírja.
Mindig két csíkod van, ez a kiindulás alapja. A két csík színkülönbsége mutatja hogy haladsz a peteérés felé. De ezt átlagos mensit számítva a mensi első napjától számolva a 12-ik napon érdemes elkezdeni. Ahogy erősödik a másik csik, egy adott napon pedig vagy teljesen egyforma színárnyalatú vagy ennek kell erősebbnek lenni(ami eddig végig halványabb volt), azon a napon van a peteérés.
Te mikor kezdted a tesztet? Tök jó egyébként, az egyik legnagyobb segítség ha babát akartok! Ne teszteld ezt soha a reggeli első vizeletből! S minden nap próbáld meg kb. ugyanabban az időben elvégezni.
Szia! Nincs mindig két csík! Fogamzásgátló után nem állt helyre a ciklusom, így nem is lehet most arról beszélni, hogy a ciklus hanyadik napján tartok... :( Áprilisban volt utoljára vérzésem. Az orvosok fogyást javasoltak. Április óta többször teszteltem, csak kontrollcsík jelent meg. Fogytam pár kilót mostanában, tegnapelőtt és tegnap teszteltem, már jelent meg tesztcsíkom halványan.
A kérdés az tehát, hogy jelentheti-e ez azt, hogy folyamatban van peteérés?
(Todom, hogy akkor pozitív, ha a tesztcsík erősebb, mint a kontroll, ekkor lesz tüszőrepedés is. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!