Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tegyek hogy csinaljam?

Mit tegyek hogy csinaljam?

Figyelt kérdés
Lassan mar fel eve abbahagytam a fogamzasgatlo tabi szedest (karissa) es mar nagyon szeretnenk kisbabat de o nem akar jonni. A ciklusaim normalisak 28 naposak . Probaltam mar elterelni a figyelemem nem rajta gorcsolni, de mar ki vagyok bukva. Igazsagtalannak tartom , hogy sokan edobjak a gyerekuket nem kell, es aki meg nagyon szeretne, annak meg nem jon ossze.
2013. ápr. 16. 13:49
 1/10 anonim ***** válasza:
ohh félév próbálkozás még semmi. Évekig szoktak próbálkozni, aztán ha össze is jön akkor elvetél. Szóval ez még csak a kezdet amit most érzel. Hőmérőmódszer, LH teszt, gyertya állás házasélet után, palástfű tea, sok folyadék, gyümölcsök, mozgás ezek mint jótékonyan befolyásolhatják, hogy jöjjön a baba. De tényleg ne aggódj mert ez még csak a kezdet. Én is azt hittem, hogy egy védekezés nélküli hónap és már jön is. Hát nem, amikor meg jött elvetéltem, aztán jön a pokoljárás, és most végre 9 hetes babás vagyok.
2013. ápr. 16. 14:00
 2/10 anonim ***** válasza:

Nekünk évek óta nem jön. Anno én is azt hittem, hogy pikk-pakk terhes leszek, 11 évvel ezelőtt már volt egy babám, egyetlen alkalomból fogant (6 éves kapcsolatban), de Őt sajnos nem tarthattuk meg. A mostani párommal meg nem sikerül, mindkettőnknél vannak gondok. Tavaly kicsit összetörtem, idén valószínűleg lombik lesz, addig meg várjuk mi is a csodát :)

Szóval nyugi, vannak szerencsések és vagyunk mi.

Fél év még tényleg nem sok, 1-1,5 év az átlag.

2013. ápr. 16. 14:07
 3/10 A kérdező kommentje:
koszonom a megerteseteket, hat tenleg en is naivan azt hittem h pik pak es osszejon. De proballok turelmes lenni es mindent megtenni h jojjon.
2013. ápr. 16. 14:15
 4/10 anonim ***** válasza:
azért az nem igaz, hogy aki nagyon akar, annak nem jön, mert sok ellenpélda van! én nagyon akartam, jött:) fél év semmi, úgymond, főleg, hogy előtte gyógyszert szedtél. szuper a normális ciklus, élvezzétek egy együttléteket, és kész!:)
2013. ápr. 16. 14:23
 5/10 anonim ***** válasza:
Meddig szedted a gyógyszert? Nincs menzesz előtti barnázásod esetleg pecsételés? Én 7 év után hagytam abba a gyógyszert mert babát szeretnénk. Az előzőekkel " pikk-pakk" össze is jött,de most nem akar ez az 5. próbás hónap,DE nálam volt olyan ,hogy menzesz előtt néhány nappal már el kezdtem barnázni,pecsételni. Orvos tanácsára most szedem a Premens tablettát és a C vitamint. Plussz iszom a cickafark teát ezt már itt olvastam,hogy jótékony hatása van.
2013. ápr. 16. 14:38
 6/10 A kérdező kommentje:
Szia. 5 evig szedtem a fogamzasgatlot, es hat nekem mensi elott nincs semmi pecseteles megjon normalisan. A c vitamin segit?
2013. ápr. 16. 14:57
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom,majd ki derül ebben a hónapban,hogy mi segített vagy mi nem. De orvos mondta,hogy szedjem. Annyit legalábbis el értem,hogy jobban alszom mióta szedem. ( Ez nálam már előre lépés ) Én is kíváncsi vagyok az eredményre, de még egyenlőre a ciklus 10. napján vagyok.500mg a C vitamin és napi 2 szedek belőle.
2013. ápr. 16. 16:37
 8/10 anonim ***** válasza:
Ja és 5-ös voltam
2013. ápr. 16. 16:37
 9/10 anonim ***** válasza:
Én aszkorbin savat szednék. Olcsóbb és nincs semmi egyébbel keverve. Egy ruti orvosi vizsgálatra bármikor elmehetsz, úgy is kell rákszűrés a baba előtt. Semmi extrát nem csinálnak megnézik , hogy minden jó helyen van-e és jó felé hajlik e. Kérhetsz a háziorvosodtól általános vér és vizelet vizsgálatot is. Ha hallod, hogy minden rendben akkor az ember megnyugszik és már jön is a picike. :D Szerintem olyan, hogy elsőre jön a baba csak a mesében van :D Egy év próbálkozás teljesen egészséges pároknak is abszolút elfogadott.
2013. ápr. 16. 16:54
 10/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a valasokat
2013. ápr. 17. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!