Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen esetben szedtél Norcolu...

Milyen esetben szedtél Norcolutot?

Figyelt kérdés
Nekem barna folyásra írta fel az orvosom. Kinek milyen hatással volt a ciklusára?
2013. ápr. 15. 19:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Akkor írta fel az orvosom, amikor fogalma sem volt, hogy kell kezelni a PCOS-em. Semmilyen hatással nem volt a ciklusomra. Megjött a hatására, akkor egyszer. Aztán ennyi.
2013. ápr. 15. 19:44
 2/11 anonim ***** válasza:
Én arra kaptam, hogy meghozza a menzimet, mert amúgy nem jött meg magától.
2013. ápr. 15. 19:52
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem is, egyszer 2 honapig nem jott meg, es hogy meghozza. En akkor ugy ereztem, lorugas hormon volt a szervezetemnek... :-(
2013. ápr. 15. 20:47
 4/11 anonim ***** válasza:

Én is a mensim meghozására kaptam. Nekem semmilyen problémát nem okozott, de a lényeg hogy ez -szerintem- egy tüneti kezelés, és ha már ezt kell hogy kapd, addig ne hagyd a dolgot, amíg az okokat ki nem vizsgálják!

Nekem annó tizenéves koromban írták fel többször, most viszont 33 vagyok, és évek óta nem tudok teherbe esni- kiderült, többek közt hormon probléma, és ha akkor nem csak felírják a gyógyszert hanem kezelnek is rendesen, nem most kéne az értékes éveket "elvesztegetnünk"...

2013. ápr. 19. 08:27
 5/11 anonim ***** válasza:
45%
UTOLSÓNAK IGAZA VAN...NEKEM IS CSAK ARRA ADTÁK HOGY MEGJÖJJÖN,DE EGY IDŐ MÚLVA KIÍRTÁK A PROGESZTERON TBLT. ÉS 3 HÓNAPIG MINDEN 20.-TÓL 30.-IG SZEDNEM KELLETT,MAJD A SZERVEZETEM RÁJÖTT MIT KELL CSINÁLNIA.ONNANTÓL MEGJÖTT CSAK NEM MINDIG PETEÉRÉSSEL.INZULIN REZISZTENCIÁM,PCOM ÉS PAJZSMIRIGY ALUL MŰKÖDÉSEM VAN. ÉS ÉN SE ESEK TEHERBE:((((
2013. ápr. 19. 12:16
 6/11 anonim ***** válasza:

Nekem szülés után 6 héttel írta fel az orvosom, mert a gyermekágyi vérzésem nem akart elmúlni, hetekig barnáztam. Azt mondta, hogy megpróbáljuk, hátha a "kémiai abrázió"=leválasztás (tehát kémiai úton leválasztjuk a méhnyálkahártyámat) segít és nem kell, hogy műtétre kerüljön a sor (művi abrázió/egészségügyi küret). Szerencsére sikerült a dolog, így elkerültük a műtétet és még a tejtermelésemre sem volt hatással, pedig a betegtájékoztatóban az állt, hogy apasztja a tejet.

Ciklusomra semmilyen rossz hatással nem volt, Norcoluttól megjött, majd rá 28 napra újra, és onnantól rendesen beállt.

2013. ápr. 19. 14:25
 7/11 anonim ***** válasza:
Nalam nem volt mit kivizsgalni, nem volt olyan nagy a baj es meg is oldotta. Konkretan tulsportoltam magamat, mellette dieataztam es a szervezetem leallitotta ezt a nem letfenntarto funkciot. Visszavettem a tempobol, de megsem akart megjonni. Norcolut meghozta es utana minden rendben volt.
2013. ápr. 19. 14:36
 8/11 anonim ***** válasza:
Én is arra kaptam, hogy megjöjjön, Pcos-m van, és olyan a menzim, mint a mesében.. Hol volt, hol nem.. 2 hónapi hol nem után felírták.
2013. ápr. 19. 19:23
 9/11 A kérdező kommentje:

Ez szuper... Akkor csak én kaptam menstruáció előtti barnázásra?

Remélem, nem kavar be a gyógyszer a ciklusomba.

Köszönöm a válaszokat!

2013. ápr. 19. 21:09
 10/11 anonim ***** válasza:
Én túl vastag méhnyálkahártyára kaptam.
2013. ápr. 20. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!