Szerintetek lehet esélyem? Ebben a hónapban nem nagyon projekteztünk, mert betegeskedtem, akkor voltunk együtt, amikor tudtunk és jól esett. Utólag gondolkodom lehet jó időben?
hát tesztem mára már nem volt, de még szerencsére mindig nem jött meg és ma reggel 37 volt hüvelyben a hőm felkelés után... bár nem tudom mihez mérni, mert nem szoktam...
megjön érzés van...
délután elmegyek a házidokihoz és kérek egy vérképet és megkérem h nézzék a hcg-t is...
ez a legbiztosabb sztem...
megírom majd, h mi van, de ha van még tapasztalat, észrevétel, írjatok!!!
Szia,
Én is 31 napos szoktam lenni. A múlt hónapban kicsit meg voltam fázva. A mensi előtt egy héttel minden "bajom" volt, már kezdtem örülni , hogy talán sikerült. 4 napja késett és teszteltem , de sajnos negatív. szintén volt hol megjön hol nem érzésem aztán az 5. napon sajnos megjött. A betegség miatt lehet hogy jó pár napot csúszik. De szurkolok , remélem neked sikerül.
kedves utolsó!
remélem neked is hamar összejön, viszont nekem most az lett a feltűnő a nemvárt napja előtt két nappal, hogy nincsenek a szokásos tünetek...
ma (34.nap) sürün van megjön érzésem, de semmi...
nem tudom, hogy érdemes-e még tesztre pazarolnom:(
Szia!
Szerintem érdemes tesztre pazarolnod!
Nekem legyen igazam:)
kíváncsian várom-várjuk, mit mondott a doki!
Szia , Én vagyok a 31 napos, szerintem is érdemes tesztelni.
Szorítok!!!!!
na a doki nem írt nekem vérvételes papírt mert azt mondta, hogy azt csak a nődoki írhat (hát én ezt nem tudtam, az meg ilyenkor már nincs) ugyhogy fogtam magam elmentem a gyógyszertárba és vettem egy két darabos medi-lab-ot
de megvárom a reggelt, mert eléggé néha úgy érzem, hogy meg akar jönni:( remélem nem és akkor reggel pisilek egy kétcsíkosat:D:D
köszi, arik vagytok, hogy érdekel az eredmény
reggel írok!!
remélem és szorítok,hogy pozi legyen!
Habár nagyon sokunkat becsapott már a medi-lab.
Halvány 2.csík szokott lenni aztán persze mensi! :(((
Írj,hogy mi lett és ha van fotó kiértékeljük! :)
hát negatív lett
és ahhoz képest, hogy még reggel is 37 fokos voltam sajna most megjött! :`(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!