Szerintetek lehet esélyem? Ebben a hónapban nem nagyon projekteztünk, mert betegeskedtem, akkor voltunk együtt, amikor tudtunk és jól esett. Utólag gondolkodom lehet jó időben?
hát én is... csak félek a csalódástól...
a Lily egy papír teszt, a másik pedig ilyen kazettás komolyabb típusú
a komolyabbat?
szia!
nekem a Lily a nemvárt előtti napon, a pé utáni 12. napon kimutatta a fiamat reggeli első pisiből! azt csináld meg holnap reggel! és írd meg az eredményt, szorítok!
ma megcsináltam a kazettásat, de semmi:(
viszont ma éreztem egy kicsit a hasam. szombat vagy vasárnap megcsinálom a Lily-t ha addig nem jön meg (remélem)
ma meg nem teszteltem , nem merek:D
de szerencsére még semmi...
néha-néha érzem a hasimat, de ez most nem olyan mint szokott lenni...
Remélem nem jön meg neked sem...
Nekem tegnapig olyan gyönyörű tüneteim votlak,hogy na. Mára meg időnként megindul belőlem valami folyni, aztán mégiscsak alig törölök meg vmit. Ez lenne a vizes folyás? nekem még ilyen nem volt sose. Te mit érzel? Neked mik a tüneteid? Én ma vagyok a 9.dpo-n,és szerdára nem várom.
hát a ma reggeli is negatív lett (Lily)
pedig még mindig semmi
ma vagyok 32.napon. és ma reggel már hánytam és most is hányingerem van. talán az elmult két-három napban ha max 5ször volt megjön érzés pár másodpercre, azt annyi.
és nagyon-nagyon fáradt vagyok, már tünetem nincs. a cicim se fáj még mindig, csak a bimbim érzékeny. ennyi
ja és a méhszájam nagyon el van bújva, de az a fránya teszt még mindig negatív...:(:(
a ma reggeli Lily tesztem is negatív lett sajnos...:(:(
van megjönne érzésem, de szerencsére semmi majdnem száraz vagyok...
étvágyam alig van de szomjas mint egy szivacs, hányinger hányás van, mellemben izomláz szerű érzés és a mellbimbóm érzékeny
áááá már nem tudom mit gondoljak, és holnap utazik el a párom karácsonyig és reméltem még az út előtt tudom vele közölni a jó hírt...:(:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!