Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nektek is megváltozott a...

Nektek is megváltozott a menstruációtok abortusz műtét után?

Figyelt kérdés

4 hónapja volt a műtét üres petezsák miatt, azóta most jött meg harmadszor, de annyira kevés hogy szinte fura.Régebben egy hétig is megvolt és rendesen erősen, viszont most alig van, és inkább ilyen barnás pirosas. Nem az az igazi vér.

Már voltam azóta kétszer dokinál akkor mindent rendben talált. Aki sajnos átesett ilyenen, nektek is ilyen fura lett a menzi? Nem tudom hogy most örüljek, mivel régebben az sem volt jó hogy sokszor minden menzeszemnél alvadt vér is jött, viszont igy sem jó hogy szinte semmi nem jön... Szerintetek menjek el megint orvoshoz? Vagy majd késöbb fog visszaállni?

2013. ápr. 14. 12:47
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Sziasztok,bocsi de most hogy kaptam privat uzenetet most lattam csak hogy meg regebben kerdeztetek mi lett velem. Nos.... már 19 hónapos a fiam és gyönyörü, életvidám kisgyerek, megérte várni, a második lombikobol sikerult,viszont eleinte elkeztem vérezni, hematoma is volt, meg ciszta,,, meg mindenféle, de hála istennek meglett. Koszonom az érdeklodést!
2015. okt. 25. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!