Mért vérzek szeretkezés után? Volt már valakinek ilyen?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 14. 00:54
1/7 anonim válasza:
Mehszajsebem volt akkor. El kene mondani az orvosnak a verzest.
2/7 A kérdező kommentje:
Igen,igen én is arra gondoltam, meg persze minél elöbb orvos. De amugy az tényleg igaz, h ebböl alakulhat ki rák? És h kezelik ezt?
2013. ápr. 14. 11:04
3/7 anonim válasza:
Azert ez ennel bonyolultam, hogy azt mondjuk, ebbol lesz... Lehet. De lehet sok mas is. Eloszor gyogyszeres kezelest (mindenfele huvelykupok) kapsz, ha nem segit fagyasztassal vagy egetessel oldjak meg. Kozben folyamatosan ellenorzi a doki a citologiat es ha okyan elvaltozas lesz belole, nagyon vegso esetben mutet, ami szinten nem egy veszes dolog, mindossze 1, max 2cm szovetet tavolitanak el. Ezt csak azert irtam le, mert kerdezted, de szerintem ettol messze vagy, nyugi! (Azert tudom, mert en tortenetesen atestem rajta, de sok baratnomnek volt mehszajsebe, es nekik konnyen megoldodott.)
4/7 A kérdező kommentje:
Jézus, most megijedtem :/ köszönöm a válaszokat. Akkor minél elöbb doki.
2013. ápr. 14. 11:14
5/7 anonim válasza:
Nem biztos, hogy méhszájseb, lehet olyan is hogy a férfi felsérti a hüvelyfalat.
6/7 anonim válasza:
Előfordulhat, hogyha nem vagy kellőképp felizgulva, akkor felsérti a hüvelyfalat. Ne gondolj mindjárt a legrosszabbra. Így már én is jártam és amúgy semmi gond sem volt.
7/7 anonim válasza:
Pedig semmi okod megijedni, es nem is ezert irtam! Doki, aztan biztos hamar rendbejossz! Es igen, az is lehet, hogy csak mechanikai... De azert jobb ranezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!