Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Baj lehet e? Fogamzásgátlót...

Baj lehet e? Fogamzásgátlót szedek 3 és fél éve és kb 3 év múlva szeretnénk babát és addig szedném a fogamzásgátlót.

Figyelt kérdés
és h félek h ilyen hosszú időn át szedtem a gyógyszert és nem fog összejönni a baba a káros hatása miatt. óvszerrel meg félek. Szerintetek?
2013. ápr. 13. 15:35
 1/4 anonim ***** válasza:
9,5 évig szedtem folyamatosan fog.gátlót. Majd mikor abbahagytem, rögtön első hónapban sikerült is a baba.
2013. ápr. 13. 15:37
 2/4 anonim ***** válasza:

Figyelj ez változó,attól is függ,hogy van-e rá hajlamod,hogy bajod legyen a gyógyszertől.Csak egy pl szeretnék neked mondani..és 3 és fél évig szedtem a fog.gátlót,miután abbahagytam a szedését rögtön megjött rendesen az első menzeszem,és az utána következő hónapokban is.Nem okozott nekem semmilyen gondot,a 3.próbálkozásra sikerült a baba.Viszont ott van a sógornőm,ő is 3 évig szedte,viszont ő ahogy abbahagyta nem akart neki megjönni,vagy ha meg is jött akkor alig volt,volt hogy késett neki 1 hetet is,és most kivizsgálásra ment,mert nem esett teherbe,úgy néz ki,hogy p.érése sincs,az orvos azt mondta neki,hogy lehet,hogy PCOS,de majd olyan 1-2 hónap múlva kiderül,amikor megérkeznek a labor eredményei.Sajnos erre hajlam is kell.

36+4 hkm

2013. ápr. 13. 16:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is azt gondolom, mint a többiek, hogy ez egyéni dolog.

Én bő 5 évig szedtem fogamzásgátlót, majd 7 hónap alatt sikerült teherbe esnem.

Amúgy a mai fogamzásgátlók jóval kevesebb hormont tartalmaznak, mint a régiek, így már 1 nap alatt kiürül a szervezetből, tehát azért nem egy akkora hormonmennyiséggel van dolga a szervezetnek, mint az elődeiknél.

2013. ápr. 13. 16:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. :) amúgy nekem van még 1 problémám, még pedig az h meghíztam és a nőgyógyász elküldött vizsgálatokra és azt mondta h nem a fog.gátlótól híztam meg, hanem PCOS-em van, de azt mondta h nincsenek ciszták a méhemben.
2013. ápr. 13. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!