Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovuláció után inkább?

Ovuláció után inkább?

Figyelt kérdés
Volt egy méhen kívüli terhességem. A kórházban azt tanácsolták kezdjem el az ovu tesztet addig is, h lássam mikor van, és ha élesbe csináljuk már, mikor pozi a teszt inkább másnap legyünk együtt..ezt megirná vki nekem miért jobb? esetleg kissebb az esélye egy 2. méhen kívülinek? Köszi
2013. ápr. 13. 11:48
 1/6 anonim ***** válasza:
én még nem hallottam ilyenről hogy a méhenkivülit bármi is befolyásolhatná. Viszont igy szerintem könnyen lekéshettek a peteérésről. Legyetek együtt 2 naponta a peeérérs környékén és akkor biztos sikerülni fog, szerintem kicsi rá az esély hogy megint méhenkivli legyen. Legalábbis én két egymásutánit nem hallottam még. Vizsont egyébként sajnos gyakran előfordul de a következő már rendben van.
2013. ápr. 13. 14:05
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi remélem, mert egy ilyen után, kicsit félve fogok újra... pedig 2.ciklusba össze is jött az első terhességem...erre.. :( 3 hónapot pihenek, és nyár végén szeretnék újra nekikezdeni!remélem nem leszek példa arra h 2x egymás után méhen kívüli.. :(
2013. ápr. 13. 14:32
 3/6 anonim ***** válasza:
biztos minden rendben lesz. Ki kellett venni a petevezetékedet? vagy nem oda ágyazódott be?
2013. ápr. 13. 18:13
 4/6 A kérdező kommentje:
sajnos ki :( ott volt ! 5000 volt már a hcg-m...elég nagy lehetett
2013. ápr. 13. 18:22
 5/6 anonim ***** válasza:
akkor azért ne ijedjetek meg ha nem sikerül rögtön igy azért nem sikerülhet minden hónapban... De szerintem fél éven belül nagy rá az esély. A 3 hónapot muszáj megvárni? csak mert manapság missed ab után sem várják ki sokan.
2013. ápr. 13. 18:31
 6/6 A kérdező kommentje:
elvileg azt mondták a min 3 hónapot. gondolom kell hogy beálljon a menzim is majd..július vége aug szeretnénk folytatni, és remélem én is h 1 éven belűl sikerülhet :) mert mégegyszer ezt átélni..senkinek se kívánom..
2013. ápr. 13. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!