Mennyit adtatok lapar műtét után a dokinak, s utána mikor lehetett újra próbálkozni? Beállt a ciklusotok? Mikor sikerült a baba?
Bocsánat a sok kérdésért így egyszerre! :P
Köszönöm szépen, ha tudtok válaszolni nekem!
Szép napot Nektek!
Szia!
Nekem pcos miatt volt laparom.
50eFt-ot adtunk, mert a doki ennyit kért. Igen, előre közölte, hogy az ilyesfajta sebészeti beavatkozásokért ő ennyit kap/kér.
Azt mondta, hogy 2 hét múlva meg fog jönni, és utána már lehet is próbálkozni.
A műtét után 2 hétre tényleg megjött, de utána semmi.
(A ciszták is ott vannak még mindig a petefészkeimben.)
Azóta már van egy 9 hónapos kislányom, aki a műtét után 3,5 hónapra fogant egy stimuláció hatására.
Én azt mondom, nekem nem segített a műtét, de sokaknak igen, úgyhogy ne engem vegyél alapul.
50e ???? Húha, mi max 20ezret akartunk adni... :(:(:(:(
És előtte hogy álltál a peteéréssel, meg a ciklussal úgy általában ... nekem peteérésem nincs, vérzésem meg hol van, hol nincs. Kb., mint a mesékben ... :)
Köszönöm a válaszod!
Szia!
Első vagyok. Én is 20 max. 30ezerrel gondoltam, de mivel így bejelentette, nem volt mit tenni; akkor már nem akartam orvost váltani.
Nekem a fogamzásgátló abbahagyása után abszolút nem volt ciklusom. Se mensi, se peteérés. Elsőre is volt egy stimulációm, amitől szintén teherbe estem, de sajnos az a baba elment. Utána jött a műtét, majd az újabb stimuláció. Szerintem műtét nélkül is sikerült volna, de már nem rágódom rajta, hisz itt a kislányom, aki mindennél többet jelent számomra.
Kedves Utolsó!
És peteérés lett a normalizálódott ciklussal együtt?
Köszönöm Neked is a választ!
Szia!
Nekem azért kellett a lapar,hogy körülnézzenek ott bent.Volt egy spontán vetélésem,minden vizsgálatom megvolt,és a doki az endometriózis kizárása végett lapart javasolt.Semmit nem talált nálam.Az én dokim nem mondta meg mennyit kér,van aki mellettem semmit nem adott neki,én 10 ezret adtam neki.Nem várta el,de nem is utasította vissza.
A vérzésem rendesen megjött utána.A laparom jún.-ban volt,de még mindig nincs babó.
Elvileg az volt a zárójelentésemre írva,hogy a házasélet 1 hónapig kerülendő.Természetesen nem tartottuk be.
Kedves Utolsó!
Bárcsak-bárcsak nekem is! :) Engem is PCO miatt műtenek, s már régóta várjuk a picúr érkezését!
Nektek is mielőbbi babásodást, s köszönöm Neked is a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!