3 héten keresztül voltak a terhességi tünetek, amiket olvastam a 15-ből 14 megvolt! Ma reggel arra keltem hogy megjött, nagyon erős görccsel! Ez azt jelenti hogy nem eshettem teherbe vagy van még rá esély?
Figyelt kérdés
Ha esetleg van valami tanács ezzel kapcsolatban hogy mit tehetnék az érdekelne2013. ápr. 12. 19:48
11/15 A kérdező kommentje:
mi az a PMS? köszönöm a válaszokat sokat segítettetek, még 1 kérdés, mitől lehet a hirtelen mellnagyobbodás?
2013. ápr. 12. 20:59
12/15 anonim válasza:
Premenstruacios szindroma, magyarul a menstruacio elotti tuneteggyuttes. A mellnagyobbodas, alhasi gorcsok is ezek koze tartoznak. Neten olvasgass utana es raismersz a tunetekre.
13/15 anonim válasza:
Ne haragudj, de szerintem most egyszerűen csak megjött, nem voltál terhes. 1 héttel menzesz után még nem lehettek terhességi tüneteid, még akkor sem, ha esetleg még a menzesz alatt együtt voltatok, és akkor történt megtermékenyülés. A tünetek meg nem igazán mérvadóak.
14/15 anonim válasza:
nekem egyetlen terhességi tünetem sem volt a 6. hétig csak a pozitív teszt. pedig én valóban terhes vagyok.
sajnos a tünetekre nem lehet adni, mert szinte ugyanazok, mint a PMS (menzi előtti).
azt is hallottam már, hogy valaki annyira szeretné látni magán a terhes tüneteket, hogy képes saját maga generálni azokat.
ne keresd magadon a tüneteket! ha itt az idő, úgy is sikerülni fog. tudom, hogy nem egyszerű, mi is több, mint 2 évig próbálkoztunk, mire sikerült.
15/15 anonim válasza:
Ez mind a ciszta miatt van! én is azt hittem,h terhes vagyok---
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!