Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek most mi is van?

Szerintetek most mi is van?

Figyelt kérdés
Januárban hagytam abba a fogamzás gátlót. Akkor megjött, utána csak márciusban. A párommal védekezés nélkül voltunk együtt rendszeresen.Szeretnénk babát, tervezzük is, de ha már most összejönne, nem lenne probléma! Júniustól akarunk kimondottan megszakítás nélkül együtt lenni. Ezen a héten kedden lett volna esedékes a következő menstruáció.Nem jött meg. A derekam majd le szakad. Ilyet ezelőtt sosem éreztem!( a mosogatás is nehezemre esik)Görcsölni sem nagyon szoktam, de most nagyon görcsölök,mintha meg akarna jönni, de semmi :) Szerintetek? Tesztet még nem akarok venni, de tudom,h már csinálhatnék. Csak véleményekre vagyok kíváncsi!
2013. ápr. 12. 18:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Szerintem simán lehet baba! Én is így voltam + a cicim is nagyon fájt és minden percbe azt éreztem megjön a percen!

Szerintem nyugodtan csinálhatod a tezstet holnap reggel,mert ha baba van simán kimutatja!

19hkm

2013. ápr. 12. 18:11
 2/16 sarah23 ***** válasza:
ha már meg kelett volna h jöjön,,akkor csinálj 1 tesztet:)már tuti kimutatja,,igy meg csak kételyek vannak bened,,legyen ugy ahogy szeretnéd:D
2013. ápr. 12. 18:11
 3/16 A kérdező kommentje:
Nekem is az tűnt fel,h egyszerűen nem bírok a mosogató felett állni,mert nagyon fáj a derekam.Görcsölök is... Februárban is azt gondoltuk,h lehet baba, a tesztek negatívak lettek. Most azért nem "merek" még venni tesztet..
2013. ápr. 12. 18:16
 4/16 anonim ***** válasza:
De az mennyivel jobb ha kételyek között vagy attól hogy félsz? Egyszer úgy is kiderül! 1.voltam! Gyerünk!!! :D
2013. ápr. 12. 18:30
 5/16 anonim ***** válasza:
Nekem is iszonyúan fájt a derekam az elején,Várjuk a tesztet!!!!Sok sikert!!! :D 33hkm
2013. ápr. 12. 18:33
 6/16 A kérdező kommentje:
Rábeszéltetek! Holnap tesztelek! :)
2013. ápr. 12. 18:39
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Ird meg!!!!!!!!!!
2013. ápr. 12. 18:41
 8/16 A kérdező kommentje:
Persze, feltétlenül megírom!
2013. ápr. 12. 18:43
 9/16 anonim ***** válasza:
Feltétlenül tesztelj!
2013. ápr. 12. 20:53
 10/16 anonim ***** válasza:
Nekem is a mensim környékén már iszonyatosan fájt a derekam, nem tudtam sem hajolni, sem mozogni rendesen. Éreztem, hogy ez most 'VALAMI'.
2013. ápr. 12. 21:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!