Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Magas az FSH szintem. Lehet...

Magas az FSH szintem. Lehet ezen változtatni?

Figyelt kérdés
Volt valaki hasonló helyzetben? Az orvosom petesejt donációról beszél. Remélem azért van remény! Ha van itt valaki akinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban kérem szépen írjon! Köszönöm
2009. szept. 23. 10:01
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Nincs szemèlyes tapasztalatom de làtom ,hogy senki nem vàlaszolt neked ezèrt leírom hàtha hasznos.Egy forumon olvastam ,hogy a Gynex-csepp ,akupunktùra ès az aviva vagy arwen torna segített az egyik lànynak akinek ez volt a problèmàja.Azòta ô lombik babàval (sajàt) terhes .
2009. szept. 23. 15:26
 2/4 A kérdező kommentje:

Szia!

Nagyon szépen köszönöm, hogy válaszoltál! Nem is tudod, hogy milyen sokat jelent nekem :)

Kipróbálom, remélem nekem is segít, és lehet kisbabám!!!!

Nem emlékszel véletlen, hogy melyik fórumon olvastad?

Még egyszer köszönöm!

2009. szept. 23. 15:46
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A hoxa.hu-n a lombik èletre halàlra. Olvasd el az Era naplòjàt is mert ô az aki ezzel szenvedett ès le is írta a kezelèseit. erika691230 a felhasznàlòi neve szerintem biztosan segítene neked. A hoxàn keresztül lehet írni neki . Minden jòt Neked !
2009. szept. 23. 18:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2009. szept. 24. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!