Van itt szegedi, aki clostit szed?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 12. 11:49
1/12 A kérdező kommentje:
Bromocriptint szedek napi 3x, és baromi nehéz levenni a kupakját, nagyon fájnak az ujjaim. A closti kupaja jó a bromos üvegre, de nekem csak 1 db van, szeretnék valakitől KUPAKOT kérni.
2013. ápr. 12. 11:52
2/12 anonim válasza:
ezt most nem mondod komolyan. Ha ennyire nehéz, bár nekem simán jön mindig, akkor szedd ki belőle a bogyókat és ragd valami más dobozkába.
3/12 A kérdező kommentje:
De komolyan mondom... Eddig nekem is simán lejött, de a múlt hónapban már nem, és a mostaniak sem. Nem tudom, hogy velem lett-e valami, vagy az üvegekkel, de ha nem késsel feszítem le, percekig kínlódok.
Más dobozba nem merem rakni, nehogy valamelyik gyerek rokon megegye.
2013. ápr. 12. 12:01
4/12 anonim válasza:
Hát ragd el, hogy ne legyen gyerek előtt, ilyen alapon ebből is megehetik.
5/12 A kérdező kommentje:
De pl. simán matatnak a táskámban cukorka után kutatva, hiába mondom nekik, hogy nem illik/szabad ilyet, csinálják. Egy 6-8 éves már felismeri a gyógyszeres üveget, de a gyógyszert nem. Ha beleteszem másba, simán gyógyszernek nézheti. Meg amúgy is alap dolog, hogy gyógyszert nem veszünk ki a dobozából/üvegéből. Meg az sem véletlen, hogy barna üvegben van.
2013. ápr. 12. 12:15
6/12 A kérdező kommentje:
*gyógyszernek=cukorkának
2013. ápr. 12. 12:16
7/12 anonim válasza:
Nekem lesz egy a jövőhétre, szívesen odaadom, csak írj privit! :-)
8/12 A kérdező kommentje:
Hú, de jó, őszintén szólva nem gondoltam, hogy lesz valaki, aki tud adni. Írok is privit, köszi! :)
Ha esetleg van még másnak is, írjatok, mert még 2-nek nagyon örülnék. :)
2013. ápr. 12. 13:04
9/12 anonim válasza:
Bocsi,de ezen a kérdésen megfeküdtem! :) simán át teszed valamibe! A lényeg,hogy közvetlen napfény és gőz ne érje!ha tudom, hogy jönnek hozzám kutlászkodós gyerekek eldugom a táskám egy olyan helyre ahol nem érik el...! Vagy megkérek egy erőskezűt,hogy bontsa fel a gyógyszeres üvegem!
10/12 A kérdező kommentje:
Most ebben mi annyira furcsa, hogy nem akarom a gyógyszert kivenni a dobozából? :)
Lehet, hogy túl paranoiás vagyok, de véletlenül beszedi egy gyerek, még azt sem fogják tudni, hogy mit vett be. Kicsi a valószínűsége, de bármikor megtörténhet.
2013. ápr. 12. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!