Ki nem várja e hónap végére? Nekünk ez lesz a második hónap izgulunk együtt:?
Nem bírtam ki ma reggelig, és tegnap teszteltem, de semmi.
Mára nemvárom...még semmi!
9-es vagyok. Ma reggelre megjött:( Igyekszem nem elkeseredni és egy újabb hónap újabb esélyt is jelent.
Ami jó az egészben, hogy legalább a ciklusom beállt egyformára a gyógyszer után.
51es hozzászóló! Mintha én írtam volna amit írtál. Nekünk ez lesz a 6.hónapunk. Tudom, hogy nem sok, de nekem már nagyon is. Annyi a különbség, hogy nekünk még nincs baba. Szóval én amiatt is parázok, hogy mi van, ha nem is lehet. Igazából tényleg azzal van baj, hogy rágörcsölünk...Kicsit lazábban kellene venni ezt az egészet, de eddig még nagyon nem jött össze. Én szó szerint minden hónapban összetörök, nagyon megvisel lelkileg. És az elmúlt 2hónapban olyanokat produkáltam, hogy biztosra vettem volna, hogy összejött és mégsem. Ez még brutálisabb. Most keresek valami elfoglaltságot, hogy leálljak ezzel a görcsöléssel, mert ezt nem csinálhatjuk magunkkal, és így nem is fog összejönni!
Közben itt ragadtam a többieknek drukkolni!!! Hajrá Csajok!!!
37es
Tegnapra volt a nemvárom...nem is jött!
Ma reggel + teszt! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!