Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja e hónap végére?...

Sarah23 kérdése:

Ki nem várja e hónap végére? Nekünk ez lesz a második hónap izgulunk együtt:?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 12. 10:00
 51/104 anonim ***** válasza:
Én eddig nem írtam, csak követtelek benneteket, de sajnos 2 napja már nekem is megjött, nekünk 2. baba és 7. hónap volt. ' baba nagyon sokára jött össze (több év), nagyon félek újra ettől. Ti hogy csináljátok, hogy nem görcsöltök rá? Vagy Ti is rá vagytok? Én most majdnem biztos voltam, hogy sikerült, mert csak nem akart meg jönni. Olyan mintha szándékosan átverne a testem.
2013. ápr. 25. 14:04
 52/104 A kérdező kommentje:
igazából ha olvasgatál akkor láthatod h sok mindenkinek sajnos megjött,,volt ebbe hozzád hasonló is!elsö honapban énis rá görcsöltem számoltam a napokat stb,,most meg már ugy vok vele hogy szeretném de nem számolgatok ha nem jön meg csinálok tesztet és kész,,jó mondjuk én még az elején vagyok de,probálok ugy hozzá álni h én akárhogy is akarnám ez nem rajtam áll!:)
2013. ápr. 25. 17:14
 53/104 anonim ***** válasza:

Nem bírtam ki ma reggelig, és tegnap teszteltem, de semmi.

Mára nemvárom...még semmi!

2013. ápr. 26. 08:19
 54/104 anonim ***** válasza:

9-es vagyok. Ma reggelre megjött:( Igyekszem nem elkeseredni és egy újabb hónap újabb esélyt is jelent.

Ami jó az egészben, hogy legalább a ciklusom beállt egyformára a gyógyszer után.

2013. ápr. 26. 08:28
 55/104 A kérdező kommentje:
jó lenne már valami jó hír:(
2013. ápr. 26. 16:13
 56/104 anonim ***** válasza:

51es hozzászóló! Mintha én írtam volna amit írtál. Nekünk ez lesz a 6.hónapunk. Tudom, hogy nem sok, de nekem már nagyon is. Annyi a különbség, hogy nekünk még nincs baba. Szóval én amiatt is parázok, hogy mi van, ha nem is lehet. Igazából tényleg azzal van baj, hogy rágörcsölünk...Kicsit lazábban kellene venni ezt az egészet, de eddig még nagyon nem jött össze. Én szó szerint minden hónapban összetörök, nagyon megvisel lelkileg. És az elmúlt 2hónapban olyanokat produkáltam, hogy biztosra vettem volna, hogy összejött és mégsem. Ez még brutálisabb. Most keresek valami elfoglaltságot, hogy leálljak ezzel a görcsöléssel, mert ezt nem csinálhatjuk magunkkal, és így nem is fog összejönni!

Közben itt ragadtam a többieknek drukkolni!!! Hajrá Csajok!!!

37es

2013. ápr. 26. 23:52
 57/104 anonim ***** válasza:

Tegnapra volt a nemvárom...nem is jött!

Ma reggel + teszt! :D

2013. ápr. 27. 12:01
 58/104 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, nálad miújság? Teszteltél már?
2013. ápr. 27. 13:27
 59/104 A kérdező kommentje:
ohh de örülök neked vicki de jó végre 1 jo hír:)
2013. ápr. 28. 00:05
 60/104 A kérdező kommentje:
Én most család látogatáson vok ugy hogy a tesztet nem tom elöni,,mondjuk lehet nem is baj:) holnapra nem várom,,hétfö reggel tesztelek:D igazábol ma reggel fájdogált a hasam féltem is h megjön de elmult,,remélem nem jön meg:)hétfön irok ugy ugy is:)
2013. ápr. 28. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!