Sarah23 kérdése:
Ki nem várja e hónap végére? Nekünk ez lesz a második hónap izgulunk együtt:?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 12. 10:00
11/104 anonim válasza:
Èn 21-re nem várom , elsö honap, ès nem èrzek semmit. Visszagondolva az ovut nagyon èreztem , 5 napig elegge fájt a hasam ha azèrt volt.Viszont tojásfeherje nem volt 1 nap se :/ T.
12/104 A kérdező kommentje:
akkor 9 es kérdező egyformán vagyunk:)
Izgulok értetek is ,,csak még türellemmel kell lenünk:)
2013. ápr. 12. 16:41
13/104 anonim válasza:
21re nem várom, első fél hónap, de a ciklus 18.napján próbálkoztunk elsőre, akkor még a ciklus.hu fiút mutatott, hát kíváncsi vagyok sikerült-e, 2. baba lenne, a lányom 11 hónapos lesz 23.-án :)
14/104 anonim válasza:
Én 20-ra nem várom, le se merem írni mióta várjuk ....5,5 éve.
Semmi tünetem, ilyen viszont a hőgörbém
v
15/104 anonim válasza:
Sziasztok! Én 23-ra nem várom. A második hónapja próbálkozunk. Van már egy másfél éves kislányunk.
16/104 anonim válasza:
Én holnapra nem vàrom, és 4. Hónapja próbàlkozunk... :-/
17/104 anonim válasza:
Sziasztok. Én is 21-e körül nem várom. +- 1 nap. Tegnap este mensi szerűen görcsölgetett a hasam. Elég sokat voltunk együtt. 2-tól 11-ig két naponta. De még folytatjuk. Nekünk is tesó lenne, a kisfiam 3 éves múlt.
18/104 anonim válasza:
Mi 7 hónapja próbálkozunk, 25. körülre nem várjuk, tesót szeretnénk, lányom 2 éves múlt és ő 2,5 év után sikerült. Szóval nem tudom, hogy lesz a tesóval, de félek... Rossz a lelkem, tudom, ez nagyon nem használ.
G
19/104 reni0929 válasza:
30.-ára nem várom és a 4. hónap:/
20/104 A kérdező kommentje:
Kedves 16 os nem jött meg ??hogy vagy?
2013. ápr. 14. 11:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!