Szerintetek ez halvány pozi? Vagy szellemcsík? Kép alul
Hány napja késik? Megmondom őszintén ha nagyon nézem a képet, mintha lenne ott egy plussz vonal. Élőben biztos másabb. Nem akarlak elkeseríteni pár napja két ilyen tesztem is volt.Aztán negatív teszt és megjött.
Remélem neked baba. Ha nem sajnálod rá a pénzt reggelenként tesztelj (tudom úgysem lehet ilyenkor megnyugodni), elvileg erősödik a csík. Írd meg mi lett.
Szia!
Látom a második csíkot is.Az én tanácsom,hogy pár nap múlva ismételd meg és ha erősödik akkor gratulálok tuti baba lesz,de ha negatív lesz akkor sajnálom és nem sikerült.Ezt a saját tapasztalatomból írom,nekem is volt már ilyen tesztem és boldog voltam végre sikerült és 2 nap múlva újra teszt és sehol a 2.csík.Sok sikert és kívánom,hogy ne járj így ahogy én.
Én is látok ott valamit, de ebből még bármi lehet. Lehet szellemcsík is, ezt így nem fogjuk tudni megállapítani. Milyen időben láttad meg az a halovány esetleges 2. csíkot?
Ezt még inkább negatívnak mondanám, de 2-3 nap múlva ismételj, ha erősödik akkor baba van!
Drukkolok!
38 hetes kismama
Utolsó vagyok. Valószínű hogy pozi, de ne éld még azért bele magad. Ha teszteltél pár nap múlva reggeli vizelettel, majd írj. Ha baba erősebb lesz!
Drukkolok!
ma délután tudok ujra tesztelni,ha semmi akkor hétfőn reggel tesztelek ujra.Szoritsatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!