Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez halvány pozi?...

Szerintetek ez halvány pozi? Vagy szellemcsík? Kép alul

Figyelt kérdés
[link]
2009. szept. 23. 09:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Hány napja késik? Megmondom őszintén ha nagyon nézem a képet, mintha lenne ott egy plussz vonal. Élőben biztos másabb. Nem akarlak elkeseríteni pár napja két ilyen tesztem is volt.Aztán negatív teszt és megjött.

Remélem neked baba. Ha nem sajnálod rá a pénzt reggelenként tesztelj (tudom úgysem lehet ilyenkor megnyugodni), elvileg erősödik a csík. Írd meg mi lett.

2009. szept. 23. 12:41
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Látom a második csíkot is.Az én tanácsom,hogy pár nap múlva ismételd meg és ha erősödik akkor gratulálok tuti baba lesz,de ha negatív lesz akkor sajnálom és nem sikerült.Ezt a saját tapasztalatomból írom,nekem is volt már ilyen tesztem és boldog voltam végre sikerült és 2 nap múlva újra teszt és sehol a 2.csík.Sok sikert és kívánom,hogy ne járj így ahogy én.

2009. szept. 23. 12:58
 13/21 anonim ***** válasza:

Én is látok ott valamit, de ebből még bármi lehet. Lehet szellemcsík is, ezt így nem fogjuk tudni megállapítani. Milyen időben láttad meg az a halovány esetleges 2. csíkot?

Ezt még inkább negatívnak mondanám, de 2-3 nap múlva ismételj, ha erősödik akkor baba van!

Drukkolok!

38 hetes kismama

2009. szept. 23. 18:47
 14/21 A kérdező kommentje:
köszönöm,a 2 dik csik kb 3 percen belül jött ki.
2009. szept. 23. 19:48
 15/21 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok. Valószínű hogy pozi, de ne éld még azért bele magad. Ha teszteltél pár nap múlva reggeli vizelettel, majd írj. Ha baba erősebb lesz!

Drukkolok!

2009. szept. 23. 20:45
 16/21 anonim ***** válasza:
lányok ti már annyira megszállottak vtok h egy full nega teszten is láttok 2. csíkot?nem akarok bunkó lenni,de ezen se halvány 2. csík nincsen,se pedi szellemcsík!egy csík van de az jó erős!bocsesz!
2009. szept. 23. 21:51
 17/21 A kérdező kommentje:

ma délután tudok ujra tesztelni,ha semmi akkor hétfőn reggel tesztelek ujra.Szoritsatok.

[link]

2009. szept. 25. 07:52
 18/21 anonim ***** válasza:
Na teszteltél? Mi újság? Remélem pozitív!
2009. szept. 29. 07:15
 19/21 A kérdező kommentje:
szia.negativ,de még nem jött meg.
2009. szept. 29. 07:28
 20/21 A kérdező kommentje:
megjött sajnos:-((
2009. szept. 30. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!