Ha nagyon halvány az ovuteszten a csík, azt jelenti, hogy nincs peteérésem?
Figyelt kérdés
Egymás után 3 napon is két csík volt, de elég halvány mindegyik.
Fél éve voltam dokinál, azt mondta, hormonálisan minden rendben. A mensimmel sincs baj.
2013. ápr. 12. 08:27
1/2 anonim válasza:
Figyelj, azért mert halványak a csíkok, nehogy elkenődj!
engem UH-on néztek minden nap és totál tudtuk napra pontosan a tüszőrepedést, az LH tesztjeim pedig mindvégig negatívak lettek.
Pedig baba lett :)
2/2 anonim válasza:
Nagyon LH teszt függő. Nekem nem vált be egyik sem. Végül az vezetett sikerhez, hogy azt mondtam kész befejeztem a programozott házaséletet, nem hőmérőzök, nem tesztelek, nem tömöm a zöldségeket, nem iszom a vizet rosszullétig, élem az életem és majd jön a gyerek ha akar. Na következő hónapban jött is. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!