Nyitott méhszáj jelenthet problémát?
2 éve szültem és azóta se záródott be a méhszájam. Tapintva is rendesen érezhető hogy legalább 1 ujjnyira nyitva van. Szeretnénk lassan kis tesót, de nagyon aggódok magától a kudarctól hogy nem jön össze és még jobban attól hogy a nyitott méhszáj miatt gond lesz a terhesség alatt vagy a babával :(
Van itt olyan aki hasonló cipőben jár??
Talán Nálad megoldás lehet, ha összevarrják a terhesség elején a méhszájat. Nekem ezt a szülésznőm mondta, mert én meg amiatt aggódom, hogy újra túl hamar kinyílik. Nekem a 31. héttől feküdnöm kellett emiatt a kórházban. De aztán bezárult. Én nem is tudtam, hogy van ilyen, hogy nem záródik be.
Szóval szerintem ez lehet a megoldás. Viszont ezt lehet, hogy nem csinálja minden orvos, az én orvosom pl. sose említette, hogy ilyen létezik. Nem tudom miért. Majd legközelebb megkérdezem.
Az előttem lévőnek igaza van, így könnyen felmegy minden baci, de ha terhes leszel, az lehet a megoldás, hogy összevarják a méhszájadat.
Vagy végig fekszed a 9 hónapot. Az első azért kényelmesebb megoldás lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!