Mennyi idő múlva eshetek újra teherbe azután, hogy 20hetesen meg kellett szülnöm a beteg babámat?
A genetikán 6 hónapot javasoltak, a védőnő szerint 3 hónap is elég.
Érdekelne, hogy aki esetleg hasonlóan járt mit ajánlott neki az orvos.Köszönöm szépen!
Orvosilag elég a három hónap, de elöször el kellene tudnod búcsúzni lelkileg a halott babádtól, és ehhez idö kell - ezért jobb a 6 hónap, de van akinek még több kell.
Ha nem zártad le az elözö esetet, akkor nagyon megterhelö idegileg egy újabb terhesség.
ha rendeződött a menszid, nyugodtan.
de azért javaslom: amennyi oda annyi vissza. 20 hetes terhes voltál, ennyi - tehát 20 hét - az optimális "visszatérni". a legjobbakat kívánok, és együttérzek.
Szia!
Nagyon sajnálom,nehéz lehet most neked.Megkérdezhetem,mi baja volt a picinek?
Szerintem is elég a 3 hónap,ha Te úgy érzed,hogy kész vagy egy újabb kis jövevény fogadására.Sok sikert!
3 ciklust mindenképpen várj ki,nekem annyit javasoltak!
6 hónap a biológiai minimum,de a szervezet majd eldönti mikor is lehet!
Nagyon sajnálom ami történt,kitartást és mielőbbi felgyógyulást testben és lélekben!
Sziasztok! Köszönöm szépen mindenkinek a hozzászólást és biztatást!!
Down szindrómás volt a baba és ezért nem tartottuk meg. Remélem még egyszer ez nem ismétlődhet meg, mert azt már nem élném túl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!