Mi történik egy nővel abortuszon?
Kap nyugtatót, felhelyezik a lamináriát a méhszájhoz (ez tágítja ki). Másnap műtét. Elsétál a műtőhöz, felfekszik a műtőágyra, bekötik az infúziót, altatják, elvégzik a beavatkozást, kitolják a szobába, felébresztik. Másnap mehet haza.
Legalábbis míg én bent voltam visszatartáson ezt figyeltem meg.
Jól mondják a többiek, laminária csak akkor van, ha nem szültél még, vagy császárral szültél. Tehát, akinek nem volt hüvelyi szülése, az műtét előtti napon este befekszik és felhelyezik a lamináriát, aki már szült, az csak a műtét napján megy be.
A műtét kb. 15 perc, annál sosem tartott tovább. Ahogy bemész felfekszel, elaltatnak, utána semmit sem érzel, csak felébreszt az ágyadban. Egyébként lehúzzák a méhszájat és vákuummal megszakítják a terhességet, majd eltávolítják egy kanálféleséggel (Curette-kanál) a megvastagodott méhnyálkahártyát.
Egyébként nem tudom milyen jogon ítélkezik bárki. Ha tudni akarjátok elhalt terhességet, ha nem túl nagy, akkor ugyanezzel a módszerrel szakítanak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!