Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi történik egy nővel abortuszon?

Mi történik egy nővel abortuszon?

Figyelt kérdés
Ha valaki tudja leírná nekem részletesen mi történik akkor?

2013. ápr. 9. 22:35
 1/10 anonim ***** válasza:

Kap nyugtatót, felhelyezik a lamináriát a méhszájhoz (ez tágítja ki). Másnap műtét. Elsétál a műtőhöz, felfekszik a műtőágyra, bekötik az infúziót, altatják, elvégzik a beavatkozást, kitolják a szobába, felébresztik. Másnap mehet haza.

Legalábbis míg én bent voltam visszatartáson ezt figyeltem meg.

2013. ápr. 9. 22:47
 2/10 anonim ***** válasza:
Be mész reggel, kapsz egy ágyat. Előbb utóbb jön a doki. Csinálnak egy utolsó Uh-t és utána beveszel 3 bogyót (nyugtató, hányás csillapító , 3. nem tudom) Elsétálsz a kórházi köpenyben a műtőig ott elaltatnak. Utána az ágyadban magadhoz térsz, eszel, sétálsz és estefelé mehetsz haza.
2013. ápr. 9. 23:01
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha szült már akkor laminária nélkül, aznap amikor bemegy mútet. ha nem szült este 6ig kell bemenni, laminária es másnap mútet. ha minden oké akkor pl nincs láz akkor aznap mútet után 6órával lehet haza menni. de csak kísérõtel egyedül nem engednek haza.
2013. ápr. 9. 23:01
 4/10 anonim ***** válasza:
Lényegében semmit nem érzel, utána sem.
2013. ápr. 9. 23:11
 5/10 anonim ***** válasza:
9%
Van egy film,néma sikoly a címe,dokumntumfilm,onnan mindent megtudsz
2013. ápr. 10. 05:55
 6/10 anonim ***** válasza:
86%
Onnan mindent, persze. Már lejárt lemez az a videó, és a fele sem igaz, de még mindig akad néhány ostoba, aki ezzel érvel. Hihetetlen.
2013. ápr. 10. 07:42
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne ítélkezzünk, hogy miért választja az abortuszt. Lehet csak kíváncsi, lehet erre szánta el magát, de ez az ő döntése.
2013. ápr. 10. 10:06
 8/10 anonim ***** válasza:
Lamináriás tágítással kitágítják a méhszájadat, ez egy algából készült gyufaszál szerű eszköz. Azután altatásban egy megközelítőleg 20 perces beavatkozás során váákumos aspirációval, ha jól tudom, kiszívják a méhedből az embriót/magzatot. A döntés meghozása előtt mérlegelni kell a fizikai kockázatok mellett a lelki következményeket is, jó szívvel ajánlom beszélj néhány nővel, akik átestek ilyen beavatkozáson, ne hozz pánikhelyzetben döntést, kívánom, hogy meghozott döntésedet sose bánd meg!
2013. ápr. 10. 13:13
 9/10 anonim ***** válasza:

Jól mondják a többiek, laminária csak akkor van, ha nem szültél még, vagy császárral szültél. Tehát, akinek nem volt hüvelyi szülése, az műtét előtti napon este befekszik és felhelyezik a lamináriát, aki már szült, az csak a műtét napján megy be.

A műtét kb. 15 perc, annál sosem tartott tovább. Ahogy bemész felfekszel, elaltatnak, utána semmit sem érzel, csak felébreszt az ágyadban. Egyébként lehúzzák a méhszájat és vákuummal megszakítják a terhességet, majd eltávolítják egy kanálféleséggel (Curette-kanál) a megvastagodott méhnyálkahártyát.

Egyébként nem tudom milyen jogon ítélkezik bárki. Ha tudni akarjátok elhalt terhességet, ha nem túl nagy, akkor ugyanezzel a módszerrel szakítanak meg.

2013. ápr. 10. 13:26
 10/10 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsiságból írtam az oldalra a kérdést, nincs szükségem abortuszra.
2013. ápr. 10. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!