Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez ugye nem szellemcsík? 4...

Ez ugye nem szellemcsík? 4 éve várjuk!

Figyelt kérdés

Annyira izgulunk itt a teszt fölött, de el sem merjük hinni...

[link]

2013. ápr. 9. 20:34
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
Hát ezt nagyon jó hallani! Sok boldogságot a picihez!
2013. ápr. 12. 07:41
 42/64 anonim ***** válasza:
:-) Hurrrráááá! Nagyon örülök és szívből gratulálok Nektek! Élvezzétek a terhesség és a babázás minden pillanatát! Jó egészséget és vigyázz magatokra!
2013. ápr. 12. 08:09
 43/64 anonim ***** válasza:
Kérünk képet! Gyönyörködni akarunk benne! Erőt adsz legalább vele!!! Mi is 4 éve várjuk a csodát!!!
2013. ápr. 12. 11:24
 44/64 anonim ***** válasza:

Gondolom iszonyatosan boldogok vagytok!!

Majd írj,hogy mi volt a dokinál,meg mi újság veletek,időről időre.Ne feledkezz meg a kérdésről,ha mást nem úgyis privi üzenetekkel foglak bombázni:DD

2013. ápr. 12. 13:23
 45/64 A kérdező kommentje:

olyan aranyosak vagytok!

Ha kapok képet és lát valamit a doki, mindenképpen megmutatom majd Nektek!

Akik szintén 4 éve várnak: kívánom szívemből, hogy nálatok is minél hamarabb érkezzen a gólya :)

Viszont nagyon parázok :( Már-már túlzottan. Nem merek melegebb vízzel tusolni, nehogy bajt okozzan, nem merek lépcsőzni.

Tegnap azt vettem észre, hogy tök óvatosan ültem le a székre, nehogy Összenoymjak ott bent valamit.

Tudom, hogy ez már az őrület határa :(

2013. ápr. 12. 13:24
 46/64 anonim ***** válasza:
Próbálj meg egy kicsit lazítani, mert már tényleg túlparázod (egyébként megértelek, valószínű én is így csinálnék, ha régóta várnék) Sétálj, filmezz, pihenj.
2013. ápr. 12. 13:41
 47/64 anonim ***** válasza:
nyugi, mi a 4.-en lakunk, naponta többször mentem fel-és le, volt hogy ölben vittem fel a nagyobbik gyereket +egy táskát. semmi bajunk nem lett :) majd jókat fogsz ezen mosolyogni ha már a 38.héten leszel kb... (mármint azon hogy nem mersz leülni rendesen)
2013. ápr. 12. 15:42
 48/64 A kérdező kommentje:

Tudom....

Ha hamar sikerült volna, biztos én sem paráznám túl a dolgot, de 3 sp. vetélés, 2 Missed ab. és ki tudja hány sikertelen lombik után...

2013. ápr. 12. 19:45
 49/64 anonim ***** válasza:

Ne aggódj és próbálj abszolút mindent pozitívan felfogni, meditálj néha vagy hallgass nyugtató zenét, pihenj...áá én nem is tudom mit tanácsoljak, el sem tudom képzelni milyen lehet most nektek. Még sosem volt babám, csak 22 vagyok de folyton ezt a rovatot nézegetem és könnybe lábad a szemem most is ahogy olvasom, hogy mennyire boldogok vagytok. Alig várom én is így érezzek!!!

Mindenképp fogd fel úgy, hogy minden rendben lesz és ez a kisbaba most veled marad!!! Szomszédomék is évekig próbálkoztak, már el volt könyvelve, hogy a nőnek nem lehet gyereke (régen volt egy abortusza...) és tessék, egyik napról a másikra kezdett gömbölyödni a pocija és egészséges kisfiuk született, pedig ők közel 1O évig is próbálkoztak.

Sehol nem írja, hogy ez nem egy átlag nő könnyű, normális terhessége lesz, tehát tessék úgy felfogni, hogy veled miért ne ne lehetne minden rendben??

Amúgy én megértem, hogy óvatosan ülsz le nehogy összenyomd a babát, szerintem én is így viselkednék mint te. :D

Sok szerencsét nektek és néha-néha írj, hogy minden rendben van, mind szurkolunk nektek!

2013. ápr. 12. 21:29
 50/64 A kérdező kommentje:

Engedjétek meg, hogy bemutassam Nektek ami kis Borsónkat :)

[link]

A doki kb 4-5 hetesnek mondja :D

Férjem bejöhetett velem, először mosolygott, mint a vadalma, aztán kicsit elsápadt, de most már jól van :)

2013. ápr. 15. 11:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!