Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A szellemcsík az pozitívnak...

A szellemcsík az pozitívnak számít? Egyáltalán mi az, hogy szellemcsík? Rossmanos teszt.

Figyelt kérdés
2013. febr. 26. 17:57
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
A szellemcsík, a tesztben megadott időponton túl jön ki, és nem számít mérvadónak. Ez általában szürke színű, alig látszik, forgatni kell a fény felé,hogy láss valamit, nem egyértelmű.Csak az időn belűl kijött csík a pontos, és mérvadó, ami rózsaszínű,mégha alig látszik is...Ha tudsz, tégy fel képet róla, megnézzük :)
2013. febr. 26. 18:08
 2/26 A kérdező kommentje:

Töltöttem fel képet, de nem látszik rajta semmi. Sajnos nem tudtam normális képet csinálni...

Ez már a második nagyonhalvány csíkos tesztem....

[link]

2013. febr. 26. 18:26
 3/26 A kérdező kommentje:
Ja, és rózsaszínnek látom, nem szürkének. NEm tudom mennyi idő után látszódott, sztem 10-20 perc lehetett max... de mindkettő ugyanolyan márkájú teszt volt...
2013. febr. 26. 18:27
 4/26 anonim ***** válasza:

Szerintem tesztelj pár nap múlva, akár holnap is újra.

Igazság szerint látom a csíkot, simán azt mondanám rá, hogy pozitív. De kicsit sokkalom 10-20 percet, amit írsz, hogy akkor jött csak elő. Sok tesztnél rá is van írva a használati utasításra, hogy 5 percen túl nem értékelhető, és megjelenhet halvány csík, mert összefolynak a vegyületek, ahogy elázik. Nekem is volt már olyan tesztem, ami 20 perc után pozitívnak tűnt, de nem voltam terhes.

2013. febr. 26. 18:45
 5/26 A kérdező kommentje:
Jó, de miért pont ott van az a fránya csík?? Főleg, ha nem vagyok terhes, mit játszik velem? Amikor átázott a teszt, akkor még néztem, abban a pillanatban nem láttam rajta semmit, aztán letettem, és nem tudom pontosan mennyi idő telhetett el. Azért nagyon örülök, hogy Te látod. Főleg, hogy nagyon rossz a kép...
2013. febr. 26. 18:49
 6/26 anonim ***** válasza:
Én ezt pozinak mondanám!
2013. febr. 26. 19:32
 7/26 anonim ***** válasza:
Szerintem is pozitiv. Graaat! :-)
2013. febr. 26. 20:51
 8/26 anonim ***** válasza:

En is ezzel a teszttel teszteltem pozitivat! En nem vart utan 6 nappal...nekem nagyon eros volt a terhessegi csik, kontroll csiknal is erosebb volt! Persze ha nem vart korul vagy...akkor ez siman pozitiv... Sot en azt mondom ez pozitiv...nem szellemcsik! :)

9+4hkm

2013. febr. 26. 22:50
 9/26 A kérdező kommentje:
Hú, nagyon kedvesek vagytok, hogy írtatok és nagyon örülök annak is, hogy pozitívnak látjátok! Már 50 %-ban kezdem elhinni!
2013. febr. 26. 23:38
 10/26 anonim ***** válasza:
Pozitívnak látszik, de meg kellene ismételned pár nap múlva, és figyelni rá, hogy időn belül jelenik-e meg a tesztcsík. Reméljük, ez az időn túli dolog nem oszt, nem szoroz!:))
2013. febr. 27. 00:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!