Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A szellemcsík az pozitívnak...

A szellemcsík az pozitívnak számít? Egyáltalán mi az, hogy szellemcsík? Rossmanos teszt.

Figyelt kérdés
2013. febr. 26. 17:57
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Szia, kedves kérdező! Én ugyan így vagyok, mint Te, pár napos enyhe vérezgetés, semmi görcsölés, majd pár nap szünet utána újra kevés mennyiségű vérezgetés! volt egy negatív tesztem február 7-én és egy nagyon halvány pozitív február 14-én, mindkettő Gabriel 25-ös. Ma reggel voltam HCG vérvételen, délután megyek az eredményért. Majd írd meg, hogy mi volt a dokinál. Szorítok, hogy minden rendben legyen és várandós legyél!!! :)
2013. febr. 28. 08:55
 22/26 anonim ***** válasza:
Elképzelhető, hogy akkor elkezdődött valami, csak még sem ágyazódott be a baba és ezért megjött. Ezt biokémia terhességnek hívják, és elég gyakran előfordul. Erre utal az is, hogy a harmadik teszt negatív. A hcg egyébként nem tűnik el azonnal a szervezetből ilyenkor. Nekem 8 hetesen volt vetélésem, egy héttel utána még jelezte a teszt a hcgt elég erősen, 2 hét múlva már nem. Ezért is lehetett a vérzés után neked még halovány a teszt egy ideig.
2013. febr. 28. 12:14
 23/26 A kérdező kommentje:

Kedves 8:55-ös!

És megvizsgált a doki, vagy csak vérvételre küldött?

2013. febr. 28. 13:26
 24/26 anonim ***** válasza:

8:55-ös vagyok. Megvizsgált a doktornő, de ugye ő nem nőgyógyász, hanem endokrinológus. Voltam közben az eredményemért és hát negatív.:( Ez most így alakult, remélem minél hamarabb megjön normálisan és akkor letudhatom végre a többi labort és kiderül mi a bajom!

Neked szorítok, remélem összejött a baba és minden rendben lesz! :)

2013. febr. 28. 15:49
 25/26 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem sem baba, de szerencsére semmi bajom. Valahogy azt vettem ki a szavaiból, hogy ebben a hónapban nem is lehettem terhes és az, hogy szoptatok szerinte mindent megmagyaráz (még a pozi teszteket is)...Én nem fogok mindent a szoptatásra, mondtam neki, hogy 14 hónapja rendszeresen megjött és semmi gond nem volt, viszont a januári próbálkozásunk sikerült, de elment. Én ezzel magyarázom a mostani vérzészavart, valószínű nem tudott úgy felépülni a méhnyálkahártya, plusz még egy kis (sárgatest)hormonzavar is lehetséges. Mivel több vetélésem/feltételezett vetélésem/felszívódásom volt már, így ha akarom, ír fel hormont, csak a szoptatásról kell lemondanom (16 hónapja szoptatok). Azt hiszem mindent leírtam, amit akartam.
2013. febr. 28. 22:21
 26/26 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy nincs bajod. Sajnálom, hogy a szoptatást abba kell majd hagynotok, de azért nem volt ez sem kis idő. Remélem minél előbb sikerül majd a kis tesó!!! :)
2013. márc. 1. 09:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!