Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ápolónőként dolgozok, és...

Ápolónőként dolgozok, és vannak tartósan ágyban fekvő betegeink, akiket naponta kell mobilizálni a decubitus elkerülése végett! Mi van akkor ha nem tudom, hogy terhes vagyok, és úgy emelek?

Figyelt kérdés
Mert ugye nem mondhatom azt,hogy bocsika,de lehet,hogy terhes vagyok,meg ki tudja,hogy mikor sikerül teherbe esnem!!

2013. ápr. 9. 20:25
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Sziasztok!!Eltelt már egy kis idő,és jelenleg az 5. hónapban vagyok!!!Szerencsére makk egészségesek vagyunk!Igaza volt az egyik kommentelőnek,hogy amelyik baba meg akar maradni az meg is fog!Már majdnem 2 hónapos voltam amikor kiderült,hogy terhes vagyok,mert semmi jele nem volt,se rosszullét,se hányás,az ég világon semmi bajom nem volt,és most sincs,csak azért csináltam tesztet mert nem jött meg abban a hónapban!!Igaz a melleim feszültek,de ez menstruáció előtt is szokott lenni,és én annak tudtam be!! Miután elmentem nőgyógyászhoz,és közölte,hogy 7 hetes vagyok,másnap már a házi dokival írattam is ki magam!!Már az is kiderült,hogy fiú lesz,nagyon eleven,és mozgékony!!:):)
2014. aug. 30. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!