50 feletti férfival babát tervezel? Akkor csatlakozz
Szia! Nekem vannak közeli ismijeim akik ugyan ìgy vannak korkülönbségben mint Ti. Bevállalták a babát,aki már 5-èves mostanra és nagyon jól meg vannak,sőtt!!! Fiatalon tartja a kiscsaj az idős apukáját,imádják egymást ìgy hároman. Igaz a pasinak vannak felnőtt gyerekei és az uncsijai idősebbek ìgy mint a lánya,de nemfoglalkoznak senki rosszallásával,Ők ìgy döntöttek és BOLDOGOK!
Gondoltam leìrom... :)
Tudom, hogy nem erre vársz, de: Szerintem nem kellene feladni a fiatalságodat azért, aki bőven az apád is lehetne. Belegondoltál már abba, hogy ha fiatok lenne, akkor hogy focizna vele, vagy hogy szaladgálna utána? 60 évesen sehogy. Előjönnek ilyenkor már az itt fáj, ott fáj dolgok, ami az időseknél szokott. Szerintem nagy butaságot készülsz elkövetni. A gyerekedtől vonsz meg egy normális apát, akiből nem annyit lát, hogy éppen milyen baja jön elő, melyik nap miért megy a kórházba, és aki úgysem bírja már azt a tempót a játékok során, amit egy 4, vagy 8 éves gyerek diktál.
Ne adja az Isten, de azt akarod, hogy a gyereked akár 2, vagy 10 év múlva árván nőjön fel? Mert ebben a korban, már ne is haragudj, de elég nagy az esélye!
Drukkolok akkor nektek is:)
Az az igazság,ha mondjuk ok lelépek jön egy fiatalabb és x év múlva elhagy van én Őt?Akkor is egyedül nevelem majd a gyereket.Szóval egyik sem jobb:(Nekünk van 1-2 ismerősünk ahol ez a helyzet és a koma is jól tartja magát pedig 60 felett van már:))
És szerinted jó lesz a gyerekednek 20 évesen a 80 éves apját ápolgatni?
Vagy 65 évesen elmegy majd a gyerek szülőijére?
A gyerek szemszögéből belegondoltatok már ebbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!