Ugy érzem meg fog jönni ismét sajnos, már 11 honapja probálkozunk. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Voltunk vizsgálatokon nincs semmi baj nem értek már semmit.2008. jún. 12. 21:56
1/9 anonim 

válasza:

Amíg nem jött addig ne keseredj el.Én ugy éreztem,hogy megjön, de ez is tünet, és most 4 hetes 2 napos vagyok. Neked mikor kellene megjönnie? Szerintem még nincs semmi veszve.
2/9 anonim válasza:
Ha minden rendben van mindkettőtöknél akkor sokmindent nem tudsz csinálni, csak kivárni, hogy összejöjjön a dolog. Mi már 2 éve várjuk a babót, de sajna még mindig nem sikerült. Tudom, hogy milyen rossz mindig reménykedni, már gyűlölöm ha megjön. Fel a fejjel, amíg nem jön meg van remény.
3/9 A kérdező kommentje:
1 válaszolomnak holnap kell megjönni egy picit szurkál a köldököm környékén.Idegesit a dolog mert 3 honapja volt 2db.+ tesztem de megjött és a doki is azt mondta hogy nem vagyok terhes azota mindig 1-2 naposak a menziim a 4-5 nap helyett.
2008. jún. 12. 22:17
4/9 anonim 

válasza:

hm... Ez a köldök alatt szurkálás pedig jó jel! Mikor csináltad a poz tesztet? Vannak akiknek megjön terhesség alatt, és nekem is azt mondta a doki hogy kevés esélyem van a terhességre, és most... :) a hőd hol tart?
5/9 A kérdező kommentje:
márciusban volt a teszt nem vagyok terhes mert voltam azota már többször is dokinál.a Hömérsékletemet meg egyszerüen egy hatalmas kavalkádnak tartom van pár nap amikor 35..de különben tökre változo átlagba 36.2-36.7-ig.most reeggel 36.8 volt
2008. jún. 12. 22:30
6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszodat aranyos vagy de jelem annyi volt már körülöttem csak jönnek a babák csak nekünk nem.kicsit csalodott vagyok.
2008. jún. 12. 22:31
7/9 anonim 

válasza:

Szerintem várj holnapig az elkeseredéssel! Lehet hogy mostsikerült. Remélemnemjön meg, írd meg ide, hogy mi volt!!! Szorítok!!!
8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm remélem jo hirt közölhetek.mindig pontos.Jó éjt!!
2008. jún. 12. 22:34
9/9 anonim 

válasza:

Nah? megjött? remélem nem! ajd írj hogy mi lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!