Mennyit kell kesnie a menstruacionak ahhoz h biztos legyen hogy kisbabat varok?
Figyelt kérdés
Nekem ma 4napja hogy kesik.2013. ápr. 9. 13:13
1/10 anonim válasza:
hát úgy 9 hónapig:) attól nem lehetsz biztos, hogy késik, mert annak még 95 oka lehet. tesztelj egyet és kész.
2/10 anonim válasza:
Biztos csak akkor lesz,ha pozitívat tesztelsz,és ezt az orvos is megerősíti!!
4 napos késés már biztos eredményt mutat!
Tesztelj!!
3/10 anonim válasza:
Nekem elég rendszertelen volt a menstruációm, ezért amikor terhes lettem, csak két hét késés után kezdtem gyanakodni. Szerintem a 4 nap még korai.
4/10 anonim válasza:
36 hetet! Na jó ez csak vicc!
4 napos késésnél már csinálhatsz tesztet!
DE sajnos nem csak baba miatt késhet a mensi!
5/10 anonim válasza:
Ha késik a menses két dolog lehet, baba, vagy hormon problémák!
Tesztelj, most már ha baba van, Tuti kimutatja, ha hormon problémák, akkor meg negatív a teszt.
6/10 reni0929 válasza:
fertőzés gátolhatja a teherbeesést?
7/10 anonim válasza:
Egy gomba, vagy egy baci? Nem hiszem, de időben ki kell kezelni.
8/10 reni0929 válasza:
tavaly szeptemberben volt egy vetélésem amit műtéttel fejeztek be ott a műtőben szedtem össze valami gombás dolgot és azóta nem nagyon bírjuk kikezelni.január óta próbálkozunk.
9/10 anonim válasza:
9honapot :)))) utana 4hetig jon a potlas ;)))
10/10 anonim válasza:
Úgy érted mikor van értelme tesztelni? Mikorra várod már aznap tesztelhetsz, de négy nappal később már jól kell mutatnia.
De szó szerint véve a kérdést, mindegy mennyit késik, az még nem biztos, hogy a terhességtől van. nekem késett már két hetet, lakásfelújítás miatt, stressz+kevés kaja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!