Görbés kérdés! Baj ha nagyon egyenes?
Már régóta mérem a hőmet! Minden szabályt ismerek és betartok, de most elbizonytalanodtam! Olyan szokott lenni, 4-5 napig egy hőt mérek, de ilyen nem volt még. Szerintetek ez baj?
( kezelt enyhe IR-em van és Pm alulműködésem).
Itt a görbém: [link]
10-es Gratula a babához!
Hajaj! Most megint elkezdtem reménykedni, remélem nem megint pofára esés lesz a vége!
Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszokat és a biztatást!!!
Szia! En ezt nem mertem irni mert olvastam hogy 7 ev... Nalunk 2 utan ugyanez es most 10 hetes vagyok..
Meg mindig iszonyat nagy drukk ertetek!!!
több hölggyel beszélgetek akik évek óta próbálkoztak ugyan ilyen betegséggel, és ugyan ilyen görbével babások voltak!
Persze, bármi megtörténhet, de pár nap és tesztelhetsz! :D
És köszi és én is gratula az utolsónak!
10-es
Osszesen 4 negativ tesztem van amibol az utolso 2 nappal a keses utan lett.. Pozitiv tesztem csak 1 het keses utan volt.
Ha menstrualni fogsz a hodnek le kell esni ha 36,8 akkor nem fog.megjonni.... En szoritok hogy fent maradjon. 1 het keses utan tesztelj...
Fel a fejjel, az szerintem már örömteli dolog egy IR-esnek, hogy 100% hogy ovulációd volt :)
Így legalább az esély megvan!!!!!
Gondolom neked sem elsőre derítették ki hogy IR-es vagy.
Én 2 évig ne tudtam, ebből 1 évig nem menstruáltam. Na akkor esély sem volt teherbeesni. De ilyen szép görbét!!!Van ovulációd, és ez nagyon jó :))
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!