Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Görbés kérdés! Baj ha nagyon...

Görbés kérdés! Baj ha nagyon egyenes?

Figyelt kérdés

Már régóta mérem a hőmet! Minden szabályt ismerek és betartok, de most elbizonytalanodtam! Olyan szokott lenni, 4-5 napig egy hőt mérek, de ilyen nem volt még. Szerintetek ez baj?

( kezelt enyhe IR-em van és Pm alulműködésem).

Itt a görbém: [link]

2013. ápr. 9. 09:59
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

10-es Gratula a babához!

Hajaj! Most megint elkezdtem reménykedni, remélem nem megint pofára esés lesz a vége!

Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszokat és a biztatást!!!

2013. ápr. 9. 13:41
 12/21 anonim ***** válasza:

Szia! En ezt nem mertem irni mert olvastam hogy 7 ev... Nalunk 2 utan ugyanez es most 10 hetes vagyok..

Meg mindig iszonyat nagy drukk ertetek!!!

2013. ápr. 9. 13:46
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

több hölggyel beszélgetek akik évek óta próbálkoztak ugyan ilyen betegséggel, és ugyan ilyen görbével babások voltak!

Persze, bármi megtörténhet, de pár nap és tesztelhetsz! :D

És köszi és én is gratula az utolsónak!

10-es

2013. ápr. 9. 14:06
 14/21 A kérdező kommentje:
Sziasztok! A ma reggeli hőm is 36,8, de a 10-es tezst szokás szerint -. Nagyon köszönöm a biztatást! sajnos most már minden mensis tünetem előjött. Úgy, hogy ebből a hónapból sem lesz semmi. Ez van! Már kezdek beletörődni!
2013. ápr. 10. 11:49
 15/21 anonim ***** válasza:

Osszesen 4 negativ tesztem van amibol az utolso 2 nappal a keses utan lett.. Pozitiv tesztem csak 1 het keses utan volt.

Ha menstrualni fogsz a hodnek le kell esni ha 36,8 akkor nem fog.megjonni.... En szoritok hogy fent maradjon. 1 het keses utan tesztelj...

2013. ápr. 10. 11:59
 16/21 anonim ***** válasza:
Így van, ha még mindig fent van a hőd akkor a ma biztos nem fog megjönni, de talán holnap se
2013. ápr. 10. 12:03
 17/21 anonim ***** válasza:
Nekem mindig a menzesz második napján esik le a hő, szóval ez nem biztos, hogy mérvadó. Ha már késik egy-két napot a menzi, az lehet egy biztosabb jel, akkor érdemes tesztet is csinálni. Kívánom a legjobbakat.
2013. ápr. 10. 13:31
 18/21 anonim ***** válasza:

Fel a fejjel, az szerintem már örömteli dolog egy IR-esnek, hogy 100% hogy ovulációd volt :)

Így legalább az esély megvan!!!!!

Gondolom neked sem elsőre derítették ki hogy IR-es vagy.

Én 2 évig ne tudtam, ebből 1 évig nem menstruáltam. Na akkor esély sem volt teherbeesni. De ilyen szép görbét!!!Van ovulációd, és ez nagyon jó :))

Minden jót!

2013. ápr. 10. 15:23
 19/21 A kérdező kommentje:
Ma reggelre leesett a hőm 36,5-re, úgy hogy most már tuti szombaton meg fog jönni! Nagyon köszönöm, hogy biztattatok! Majd, lehet jövök kövi hónapban!
2013. ápr. 11. 09:25
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem szedsz clostit vagy más egyéb gyógyszert ami rásegíthetne a dolgokra? Nőgyógyászati kezelésed van?
2013. ápr. 12. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!