Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kaposváron Dr. Rucz Károly...

Kaposváron Dr. Rucz Károly endokrinológusról vélemény?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 9. 09:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Érdekes én eddig csak jót hallottam róla. Nehogy már a pénzemért bunkó legyen velem, jól is nézne ki... Eddig egyik magánorvosom se volt bunkó. 2 hét múlva kiderül, ha bunkó lesz elküldöm a p*csába.
2014. máj. 7. 17:40
 12/14 anonim ***** válasza:
Voltam nála pont ma, nagyon féltem amiatt, amit itt olvastam, velem nagyon kedves volt és segítőkész, olyan problémával mentem oda, ami valószínűleg nem rá tartozik, mégsem küldött el vizsgálat nélkül. (Korábban másnál előfordult.) Nagyon körültekintően végighallgatott (kevesen teszik meg), minden apró-cseprő dologra rákérdezett és a legkisebb valószínűség felmerülése miatt is végeztet egy extra vizsgálatot. Nagyon hálás és elégedett vagyok azzal, amit a TB-s ellátáson kaptam. Bár minden orvos így viselkedne. Csak jót tudok írni Róla.
2015. febr. 18. 21:32
 13/14 anonim ***** válasza:
Dr Dezső Enikő rettenetesen bunkó, lekezelő nő. Rám nézett és eldöntötte,hogy nekem semmi bajom nincsen. Minősíthetetlen a viselkedése. Mindenkinek Károly urat ajánlanám. Tény, hogy nem beszédes, barátságos ember, de legalább nem lekezelő, bunkó és nem mond látatlanban véleményt.
2015. márc. 26. 18:46
 14/14 anonim válasza:

Csak pozitív dolgot tudok róla elmondani.

Egy olyan problémán is segített ami nem is hozzá tartozott és borzasztó segítőkész empatikus embernek ismertem meg!

2023. jan. 24. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!