Kaposváron Dr. Rucz Károly endokrinológusról vélemény?
Velem rettenetes bunkó volt...Így nem szívesen ajánlom.
Dr. Dezső Enikőhöz járok, neki is érdekes a stílusa, de legalább jópofa, szakmailag rendben van.
Igen, ott voltam, és úgy kezelt, mint egy idiótát, de elküldtem a francba, és otthagytam.
Remélem Neked nagyobb szerencséd lesz vele! :)
Kedves Kérdező!
Mik a tapasztalataid a Doktor Úrról, voltál már néla? Én is hozzá készülök...
Hello, igen voltam nála!
Végül is a bajomon tud segíteni,de azt azért tényleg meg kell hagyni,hogy van egy fura stílusa. 3/4 órát bent voltam nála amúgy,kérdéseimre mind válaszolt.Ha nem értesz valamit amit mond kicsit tényleg hülyének néz,de ha nem vagy nagyon érzékeny az ilyen stílusú emberekre,akkor ne azt figyeld,hogy beszél veled,hanem segítsen és kész!
Hú, akkor szép kis menet lesz, mert pont az ilyenre stílusú emberekre vagyok allergiás. Na de, mire sorra kerülök, legalább lesz időm felkészíteni magam! :))
Anyagiak terén mire kell számítani?
Én is felkerestem a Doktor Urat. A férjemnek volt problémája. Velünk rettenetesen empatikus, kedves, szakmailag maximális tudását adta.
Azóta is hozzá járunk, és teljesen meg vagyunk elégedve Vele.
Évy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!