Teszteljek vagy ne?

Figyelt kérdés
Sziasztok az a gondom, hogy 1,5év alatt nem sikerült teherbe esnem ës holnap nem kéne neki megjönni. Van pár furcsa dolog ami nem így zajlik. Mielőtt megjön fáj a derekam meg a mellem most egyáltalán nem fáj bár lehet h.kellene nem tudom. A hőm 3napja 37,4 hát nem érzem magam betegnek, de reggelente be van dugulva az orrom és egész nap fújni kell lehet h.csak vmi lappang bennem vagy meg fog jönni? A fejem az fáj és az összes fogam ez kibírhatatlan. Tegnap voltam úgy, hogy hányingerem volt még is azt éreztem éhezek. Lehet hogy bolondnak néztek, de nagyon vágyok egy babára. Félek a csalódástól h.negatív lesz a teszt. Máskor is éreztem na most sikerült aztán jött a kiábrándító valóság. Ami még furcsa az az, hogy máskor mikor megjön majd szét robbanok most meg nyugodt vagyok. Várom a válaszokat. Merjek tesztelni?
2013. ápr. 9. 08:13
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Én próbáltam nem rágörcsölni de nem megy. Ma kellett volna megjönnije, de persze ráhúz pár napot addig meg szenvedek.
2013. ápr. 10. 14:09
 12/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnálom, de még ne add fel.

Nem mindenkinek mutatja ilyenkor a teszt.

2013. ápr. 10. 14:31
 13/21 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy, de általában ilyenkor tesztelek ami mindig negatív és eddig még egyszer sem tévedett a teszt. Mindig megjött. Kezd olyan lenni a dolog, mint amikor valamire vágyik az ember nagyon és tudja sohasem kaphatja meg.
2013. ápr. 10. 14:52
 14/21 anonim ***** válasza:

Csak el vagy keseredve.

Azok a tesztek azért voltak negatívak, mert nem voltál terhes. De azt nem tudhatod, hogy nálad mikor lesz pozitív, ha terhes vagy :)

Persze nem hiú reményt akarok kelteni, talán most is azért negatív, mert nem vagy terhes, de ez távolról sem jelenti, hogy sosem lehet gyereked.

Épp ma olvastam a kérdést, ahol 4 év után spontán összejött a baba :) Ismerek ilyet 10 év után is.

Rágörcsölés gondok voltak.

Próbáltad már egyébként az alternatív módszereket? Teákat, tornát, ilyesmit?

2013. ápr. 10. 14:54
 15/21 A kérdező kommentje:
Teákat próbáltam most is iszom, premenst szedek és holnaptól E vitamint. Gynexet is szedtem. Most egy ezüstkolloid kúrát csináltam mert az is jó gyulladásokra. A páromat is kezelésbe vettem, különböző vitaminokat szed ő is, de rajtunk már csak a csoda segítene. Ő ugyan nem mutatja h.el van keseredve de én tudom h.bántja a dolog, ahogy engem is, én itt a GYK-n adom ki a gőzt ez legalább segít.
2013. ápr. 10. 15:18
 16/21 anonim ***** válasza:

A volt szomszédunk réges-régen nagyon sokat próbálkoztak a babával. Kb. 10 évig, de semmi...

A végén elfogadták, hogy nem lehet gyerekük, és beletojtak az egészbe.

Fogták magukat, és elmentek a tengerpartra nyaralni. Ott esett teherbe a szomszédasszony.

(Az orvos szerint, mivel naponta órákig volt a sós tengervízbe, az teljesen kifertőtlenítette belülről, és így sikerülhetett.)

2 lánya is született, és már 3 unokája van. :)

2013. ápr. 11. 08:14
 17/21 A kérdező kommentje:
öröm ilyeneket olvasni. Nekem is a barátnőm 8 év után adta föl őt akkor vették föl egy jó szállodába szakácsnak csak a munkáját nem tudta ellátni mert a nyershús látványától kijött belőle minden aztán a teszt pozitív lett. Lehet nekem is bele kéne törődni, de nem tudok. Ja és még mindig nem jött meg de nem tesztelgetek várok mert eddig úgy néz ki megjön legalább is azt érzem.
2013. ápr. 11. 08:29
 18/21 anonim ***** válasza:
mi történt veled? teszteltél már?
2013. ápr. 13. 09:47
 19/21 A kérdező kommentje:
Igen teszteltem, negatívat és meg is jött sajnos, még egy sikertelen hónap, de valahogy kezd elszállni a remény hogy valaha is össze fog e jönni. Csalódott vagyok nagyon.
2013. ápr. 15. 10:01
 20/21 anonim ***** válasza:
Sajnálom. :(
2013. ápr. 15. 13:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!