Merj! Ha nem vagy terhes, és nem tesztelsz, attól még nem kerül a pocakodba baba, csak halogatod a csalódást.
Ha meg van baba, akkor jobb, ha minél előbb megtudod.
Drukkolok!
2013. ápr. 9. 08:18
2/21 A kérdező kommentje:
Ez igaz, de annyira félek h.megint negatív lesz így meg reménykedek amíg nem jön meg. Lassan tuti kettyós leszek. Ma megveszem a tesztet, de csak reggel csinálom meg bár ha lenne baba talán mutatná délután is?
Uff totál megértelek! Amig nem csinálsz tesztet, addig is él a remény, hogy esetleg terhes vagy...
De reméljük, hogy utána a reményből bizonyosság lesz.
Ha holnap lenne a mensid első napja, akkor még ne tesztelj. Várj 2-3 napot, és után a reggeli vizeletből tesztelj.
(Én is babát szeretnék. Igaz, ez az első gyógyszermentes hónapom, de 2 napja késik.)
2013. ápr. 9. 08:43
4/21 A kérdező kommentje:
Akkor drukkolok neked hátha összejött. Te mikor tesztelsz? Én már 14negatív teszten vagyok túl szóval nem is élem bele magam annyira mert maga lenne a csoda a pozitív teszt. Talán csak pszihések a tüneteim és minden ami más azt hiszem baba pedig lehet hogy csak más a ciklusom és megint koppanok. Most h.ülök hasit kicsit a derekam szóval lehet elhamarkodottan írtam ki a kis elméletemet.
A 14 az nagyon sok... Voltatok a pároddal orvosnál? Szervi, vagy hormonális oka van talán?
Én majd a hét vége felé tesztelek. Lehet, hogy csak késik, mert nem szedem a gyógyszert.
2013. ápr. 9. 09:23
szerintem is tesztelhetsz mert én is így voltam. A sok negatív teszt után, egyszer azt mondtam magamnak, hogy megcsinálom a tesztet, és ha negatív legalább tudom hogy úgyis meg fog jönni, ha meg pozitív akkor meg hurrá!! És pozitív lett nekem, mostmár 1 éves nagyfiú!! Drukkolok! De elmehettek nyugodtan orvoshoz ha ennyi ideje nem sikerül összehozni!
2013. ápr. 9. 09:25
7/21 A kérdező kommentje:
Én voltam dokinál elvileg minden ok. A párom májusba megy akkor kapott időpontot. Nos teszteltem! NEGATÍV!!! Nem valószínü h.ebből lesz pozitív max.valami vírus. De még várok pár napot hátha még is alakul a helyzet és csak korán teszteltem bár nem valószínű. Azért köszi csajok.
Nagyon drukkolok és soha ne add fel!!!
2013. ápr. 9. 10:37
9/21 A kérdező kommentje:
Legalább egy halvány csík lenne rajta, de semmi. Ez az én formám. Ki tudnék futni a világból nagyon szomorú vagyok de nem reménykedek feleslegesen a semmiért. X-( lassan beletörődöm talán nem lehet gyerekünk.
Ne törődj bele! A párod szépen elmegy májusba orvoshoz. 50%, hogy benne van a hiba.
Egyébként azoknál, akik nagyon akarnak gyereket, sokszor a túlzott stressz miatt nem sikerül. Ne görcsölj rá!
2013. ápr. 10. 10:19
Kapcsolódó kérdések: