Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
A barátnőm szex után elkezdett vérezni,ami 2napig tartott.(elmondása szerintem nem durva szex volt,hanem szeretkezős szex). Múlthét kedden múlt el a rendes mensije és azóta szurkál lent a hasa,nőgyógyászhoz legközelebb csak Csütörtökön tud elmenni.Én csak annyit tudtam mondani neki,hogy vagy peteérés miatt lehet,vagy ciszta.Ha tudnátok rá más okot,hogy miért kezdett el szex után vérezni és azóta miért szurkál a jobb petefészkénél,azt megköszönném.Ja és gumival védekeztek elmondása szerint. (részleteket ne kérdezzetek,mert én is csak ennyit tudok.
2013. ápr. 8. 18:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Nos, ha ennyire pengén tudod, hogy tuti nem terhes, akkor miért is itt csücsül kecses kérdésed eme csecse kategória csúcsán?
2013. ápr. 8. 19:15
 2/3 A kérdező kommentje:

hű de nagyon költői voltál...

Azért mert érdekelne,hogy lehet-e valami más magyarázat rá,hogy miért szurkálhat még a hasa és miért mensizett szex után...?!

2013. ápr. 8. 19:20
 3/3 anonim ***** válasza:

A költő vagyok.

Ezt inkább a Szerelem, szex kategóriába kellett volna feltenni, nem a Gyerekvállalás, nevelésbe, hiszen kondom használata esetén nem tartom valószínűnek, hogy vállalnának/nevelnének gyereket,

Nem mellesleg ott talán több értelmes válasz születne.

2013. ápr. 8. 19:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!