Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor legyen az aktus?

Dom3 kérdése:

Mikor legyen az aktus?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Március 6 -án van peteérésem naptár szerint, viszont van pár nap előtte amikor magas a teherbe esés esélye március 1-5

ma 09:52
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

:D Csak 1x lehet 1-6-ig aktus, és abból kell választani?

Ha ez a kérdés felmerül, akkor nézz ovu tesztet vagy hőmérőzzél, hogy lásd, mikor ovulálsz, mert simán lehet, hogy március 8 lesz az ovu, és ti kiválasztjátok március 2-t, és már nincs is esély a megtermékenyülésre. Vagy egyszerűbb, ha együtt vagytok, amikor jólesik az elkövetkezendő időszakban.

ma 09:55
 2/10 anonim ***** válasza:
79%
Romantikus kapcsolat lehet ez😂 Várjál, választok nektek. Legyen március 5.😁
ma 10:00
 3/10 anonim válasza:
88%
Szia! Kétnaponta érdemes együtt lenni, illetve próbáld ki a facelle ovulacios tesztjét, nekem szép görbét adott :)
ma 10:03
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekünk ilyen idősen naponta volt 3-4-szer.
ma 10:05
 5/10 A kérdező kommentje:
Örülök neki hogy ilyen jól szórakoztok más problémáján. Hónapok óta próbálkozunk, nem vagyunk már fiatalok. Elsősorban azért kérdeztem mert azt olvastam hogy csak 48 óráig élnek a spermiumok. Másodszor azt reméltem leszbitt valaki aki hasonló cipőben jár.
ma 10:11
 6/10 anonim ***** válasza:
97%

"Elsősorban azért kérdeztem mert azt olvastam hogy csak 48 óráig élnek a spermiumok. Ez kamu, a többség igen. De nálam például minimum 5 nappal később volt ovu, ez biztos és most itt vergődik az ágyában.

Te vagy az a nő, aki nem tudja, hogy 3 vagy 4 gyereke van, de mind elsőre jött össze?

Rossz hírem van. Nem csak az időzítésen múlik. Ha hónapok óta rendszeresen együtt vagytok, akkor eléggé kizárható, hogy mindig pont lemaradtok az ovuról.

ma 10:18
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

#3 válaszát fogadd meg, az az egy értékelhető válasz.

“ Elsősorban azért kérdeztem mert azt olvastam hogy csak 48 óráig élnek a spermiumok. ”

Elméletileg.

De van, hogy addig se, illetve az ellenkezője sem kizárt.

(Menzeszem utolsó napján voltunk együtt védekezés nélkül. Én nem követtem, de elvileg 5-6 napra rá kellett volna lennie az ovunak, tehát naptár szerint fehér mező….

Ma 10 hetes a fiam.)

ma 10:21
 8/10 A kérdező kommentje:

6/7

Nekem még nincs babám

Köszönöm a válaszokat

ma 10:34
 9/10 anonim ***** válasza:
82%
Attól, hogy öreg vagy és most jöttél rá, hogy mégis kene gyerek, még tényleg nevetséges hogy idegenektől kérdezed mikor szexeljetek. Ha nincs gyerek, raertek minden nap is szexelni. Vagy csak muszajbol csináljátok? Azt mondta az ember, na jó egyszer hajlandó vagyok válassz egy napot?
ma 10:59
 10/10 anonim ***** válasza:
55%

Arra nem gondolsz, hogy tapasztalatokra kíváncsi?

Az orvosok is a 2 naponta szexet ajánlják gyermektervezés céljából…

ma 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!