Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Még csak most kezdtem életembe...

Még csak most kezdtem életemben először hőmérőzni, és nem nagyon értem az egészet?

Figyelt kérdés

[link]

Én úgy érelmeztem az olvasotak alapján, hogy mensi után leesik a hő, ahogy volt nálam is, és csap peteéréskor ugrik meg. Előtte lévő 2 napnál más intenzíven együtt kell lenni.

De eléggé meg vagyok döbbenve, hogy két nap alatt így megugrott.. Ez már problémát sejtet? Még nincs peteérésem mert azt mindíg érzem,tudom a szokásos jelekből.

Még egy kérdés bocsi:-)

Mért nem tudom megnyitni a többi hasonló kérdéseknél más görbéjét? Hiába másolom be a keresőbe :-(

2009. szept. 22. 11:36
 1/5 anonim ***** válasza:

Nos, ha a hőd továbbra is így fenn marad és nem esik le, nem cikkcakkol, akkor bizony most korán volt ovulációd, a 9. napon. De a görbéből mindig csak UTÓLAG látni, hogy mikor VOLT, amit most mondok, még nem biztos.

Még egy fontos adalék: menszesztől ovulációig a hő bármit csinálhat, szó szerint bármit. Nem számít, és nem is fontos, nem érdekes, nem lehet rá építeni. Ami biztos, hogy bármit is csinált a hőd ovu előtt, az ovu napján elkezd felfelé kúszni, és fenn is marad egészen a vérzésig vagy a pozitív tesztig.

A 8 napnál régebbi görbéket nem tudod megnyitni sehogyse, mert már nem léteznek a ciklus.hu szerverén.

Jártál már itt? [link]

2009. szept. 22. 12:35
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólást! Ezt az oldalt is nézegettem már. De az az érzésem minél többet nézegetem ezeket a hőgörbéket annál bizonytalanabb vagyok. De akkor ebben a hónapban már késő? Amikor peteérésem van fáj a petefészkem van a nyákos vizes váladék stb de ebben a hónapban még nem volt
2009. szept. 22. 12:53
 3/5 anonim ***** válasza:
A görbéden nem láttam,hogy mikor szoktad mérni a hődet. Ugyhogy azért szólok,hogy fontos,hogy mindig ugyanabban az időpontban mérd, rögtön felkelés után még az ágyban a szádban a nyelved alatt vagy hüvelyben. Mindenképp 5 percig mérd,akkor is ha digitális és csipog,mert csipogás után is szokott még feljebb menni. És ha nincs meg a 6 óra alvás,akkor az is bekavarhat.
2009. szept. 22. 13:06
 4/5 A kérdező kommentje:
Ezeket mind betartom szinte minden reggel max 10-15 perces különbséggel mérem hüvelyben 5 percig. Azért köszönöm, hogy szólsz. Ugye azért nem veszet fejsze ez a hónap?
2009. szept. 22. 13:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Második vagyok. Persze,hogy nem az) tegnap elött együtt voltatok,pont mikor leesett a hő,ha tudtok ma is legyetek. Ha netán nem akkor is a kiskatonák elvannak 2-4 napig,de van olyan ismerősöm,akinek 5 napig ott maradt:) És most van egy kislánya:)
2009. szept. 22. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!