Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Segitenétek IR vizsgálat...

Segitenétek IR vizsgálat eredményének értelmezésében ha értetek hozzá?

Figyelt kérdés

Ezek az eredmènyek milyen IR-re utalnak? Kozepes èrtèkek? Sulyos?

Glukoz 4.3 mmol/l

Glukoz 60 perc 5.4 mmol/l

Glukoz 120 perc 5.6 mmol/l

Inzulin <2.0 mIU/l

Inzulin 60 perc 42.1 mIU/l

Inzulin 120 perc 71.8 mIU/l

2013. ápr. 8. 11:20
 1/5 anonim ***** válasza:
súlyos, a 60 és a 120 perces inzulinnak is 10 körül kéne lennie, nekem is ilyen értékeim voltak, gyógyszer és 160 grammos CH diéta lett belőle
2013. ápr. 8. 11:27
 2/5 anonim ***** válasza:

A 120 perces az éhgyomri max. 5X-e lehet, de legfeljebb 25. Az éhgyomri értéked viszont teljesen jó. A cukrod is.

Én súlyosnak azért nem mondanám, de a várjuk meg mit mod a doki. Van jó endokrinológusod?

2013. ápr. 8. 12:05
 3/5 anonim ***** válasza:
CSak orvos tud ebben bármit is mondani, van aki örülne a 71-es 120 percesnek, nekem volt 200 feletti értékem is itt. Most pedig babás vagyok, és minden rendben, kezelés kell, ez egyértelmű, de egymás adatait felesleges összehasonlítani, mindenkinek más a jó és rossz. Tény, hogy magassabb, mint a papírforma, de minden relatív. Hagyd az orvosra az értékelést!
2013. ápr. 8. 12:45
 4/5 A kérdező kommentje:

Igen, endokrinologus kuldott vèrvètelre. O is fogja értékelni, majd meglàtjuk mit mond, de fogalmam sem volt milyennek is kell lennie, sehol nincs reform tartomàny, de biztos nem is vèletlenul.

Hàt, igy is nagyon vèkony vagyok, a dièta nem tudom hogy lesz megoldva, de biztos segitenek majd.

Koszonom a vàlaszokat!

2013. ápr. 8. 13:05
 5/5 anonim ***** válasza:

én is nagyon vékony vagyok. Nekünk általában 200g-os CH diétát kell tartani, ettől elvileg egy kis súlygyarapodás is várható. És izmot kell építeni, attól javul az IR is.

Hogy mennyire súlyos ez egyénfüggő, van akinek olyan barátnőm akinek a 90-es inzulin mellett sokkal kevesebb tünete van mint nekem a 28-as inzulinnal.

2013. ápr. 8. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!