Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lassan 1,5 éve próbálkozunk....

Lassan 1,5 éve próbálkozunk. Párom most volt andrológián. Sajnos nem túl jók az eredmények. Spermaszám 10 millió. Vérvétel is volt. Magas az fsh szint. Esélyein?

Figyelt kérdés
2009. szept. 22. 08:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

FER14et nem javasolta a doki a párodnak? Nálunk 5millió volt a spermaszám, 2 hónap FER14 után teherbe estem, itt van a karomban a 2 hónapos "végtermék":)

sok sikert!

2009. okt. 12. 15:10
 12/19 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Nekem is van már egy lányom, de a férjemmel szeretnénk egy közös babát. 17 hónapja nem esek teherbe, pedig rendben van velem minden. Mit értesz azalatt, h a párodnak kicsik a heréi? Az én páromnak is kicsi szerintem, de nem a (bocsánat!) golyoi, hanem a herezacskója. Bocsi h igy irom, de másképp nem megy. Miért probléma? orvos mit mondott?
2009. okt. 12. 15:49
 13/19 anonim válasza:
100%

Szia^-^

Nos. Én nagyon nagyon szurkolok nektek, hogy összejöjjön a kisbaba. Bár igazából nem tudok segíteni, szurkolok és ezt értékelni kell XD. De egyébként én tényleg sajnálom az olyan nőket akiknek nem jön össze, hiába próbálkoznak. De szerintem rendben lesz ott minden és talán már csak hónapok kérdése, és összejön. Mindenesetre nagyon szorítok nektek, hogy minél hamarabb összejöjjön!! Sok sikert!!! :))

2009. okt. 12. 17:18
 14/19 anonim ***** válasza:

szia mi már 36. honapja probálkozunk, velem minden rendben,m a páromnak kevés a spermaszáma, már egy éve szedi a clostyt, szedett már macavibet meg fer 14-t is most a multi maca meg closty együtt, de az eredményei egy év alatt: 18 majd 6 és utoljára 21 millio=ml lett, nov-ben megy megint. ha januáérig nem lesz baba elmegyünk a meddöségibe az tuti. szurkolok nektek nagyon.

32

2009. okt. 12. 17:24
 15/19 A kérdező kommentje:
15.10-esnek. most kezdtük el a FER14-et. nagyon biztató, amit írsz, remélem nekünk is sikerül!!! Gratulálok a babátokhoz!
2009. okt. 13. 07:28
 16/19 A kérdező kommentje:
15:49-esnek. neki konkrétan a golyói kicsik. ez azért baj, mert csoda, hogy egyáltalán termelnek spermákat. igazából elég jól működnek, de legalább 2x ekkorának kellene lenniük. magyarul valamikor megálltak a fejlődésben.
2009. okt. 13. 09:52
 17/19 anonim ***** válasza:
Az én páromnak is kb. feleakkorák a golyói, mint kéne, és kevés is a spermiuma. Összefügghet szerintem.
2009. okt. 13. 11:30
 18/19 anonim ***** válasza:
Szia! Ne keseredj el akkor sem, ha a párod eredményei megjavulnak és annak ellenére is nehezen esel majd teherbe. Minél idősebb valaki annál nehezebb a gyermekvállalás, de persze lehetséges, szóval nem kizárt, csak nehezebb, és nehezebb lesz a várandósság is, de biztos vagyok benne, hogy vállalod. Sok sikert a babához!
2009. okt. 13. 15:59
 19/19 anonim ***** válasza:

Menjetek el a Kaali intéztebe.

[link]

Nem olcsó, sőt baromi dárga (egy konzi 13.000), de ez a legjobb.

2009. okt. 13. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!