Negatív tapasztalatok a barátcserjével?
Figyelt kérdés
Egy hónapja szedem és a mensimbe bekavart, már 8 napja tart...2009. szept. 22. 06:57
1/3 anonim válasza:
É csak pozitívat tudok írni a barátcserjéről, mert az első hónap után már rendbe tette a ciklusomat, ami mindig 8 napig tartott amióta az esezmet tudom. És pontosan 28 napra jött meg a mensim, előtte 34 napos ciklusaim voltak. A vérzésem csak 4 napos volt....
2/3 anonim válasza:
Én most fogom elfogyasztani a második dobozt. Nekem a 35 napos ciklusomból 42 napos lett :-( De reménykedem, hogy ez csak átmeneti, később be fog állni. Mindenesetre még egy hónapig szedem, aztán meglátom.
3/3 anonim válasza:
Nekem napra pontosan 28 napos ciklusaim voltak. Elkezdtem szedni és akkor késett egy hetet, majd a következő kimaradt :-(
60 napra jött meg! Szóval én nem szedem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!